in

MARIJANA MATEUS: Ne smeta mi što me zovu sponzoruša!

„U Srbiji važi predrasuda da je uspešan muškarac lopov, a uspešna žena kurva“, ispričala je modna dizajnerka, inače bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa

Ona sebe opisuje kao uspešnu dizajnerku i poslovnu ženu, dok mnogi Marijanu Mateus prepoznaju po bivšim muževima Miodragu Kostiću sa kojim ima troje dece, i fudbalskom treneru Lotaru Mateusu, sa kojima je, kako kaže za “Informer”, u dobrim odnosima.

Pored toga, Marijana ističe da zbog posla ne želi da promeni prezime jer se sa njim probila u javnu sferu i mnogi je po njemu prepoznaju, te bi to bilo kao kad bi promenila brend, i dodaje da je od bivših muževa naučila dosta.

– Miodrag je uspešan u biznisu, a Lotar u sportu. Lotar me je naučio disciplini, aMiodrag radu. On je uvek insistirao na tome da imam posao i govorio da žena mora da radi i bude nezavisna od muža – ispričala je kreatorka, koja kaže da je sa obojicom u dobrim odnosima.

Na komentare da je “najpoznatija srpska sponzoruša“, Marijana kaže:

– Odavno mi to više ne smeta. U Srbiji važi predrasuda da je uspešan muškarac lopov, a uspešna žena kurva – ispričala je poznata dizajnerka.

Premda se njene haljine, pored Srbije, prodaju i na elitnoj lokaciji u Sen Tropeu, modna ikona kaže da proizvodnju ne planira da preseli sa ovih prostora.

– Proizvodnja u Srbiji mi odgovara iz više razloga, recimo, ja za 250.000 dinara platim sedmoro radnika, dok bi u Engleskoj za taj novac mogla da pokrijem troškove samo jednog – rekla je Marijana.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stanija Dobrojević: Plaćam teretanu kao sav normalan svet!

Pevacica izazvala pometnju u seksi haljinici!