in

RODNI IZ MUĆKI: Rijaliti emisije ponižavaju ljude

Poznati britanski glumac Nikolas Lindhrst oštro je kritikovao savremene šou-programe i dodao da serija „Mućke“, koja ga je proslavila, ne bi imala šansi danas na malim ekranima.

Nikolas Lindhrst, zvezda serije “Mućke“, osudio je “surove” rijaliti programe, uporedivši emisiju “Britanija ima talenat” sa tamošnjom psihijatrijskom ustanovom Bedlam.

Poznati britanski glumac je naglasio da ne veruje da bi legendarni sitkom koji ga je proslavio danas uspeo na malim ekranima, pošto televizijske kompanije preferiraju drugačije formate kao što je onaj sa Sajmonom Kauelom.

– TV kompanije odbijaju dobre scenarije zato što ima ne dozvoljavaju da se razvijaju. Talent šou programi će prikupiti i do 7 miliona gledalaca i oni ne mogu sebi da dozvole nešto što će prikupiti milion na početku – rekao je popularni Rodni, koji je potom opleo po navedenom šou programu “Britanija ima talenat”.

– Pre stotinu godina, prodavali smo karte za Bedlam. Tako to ide. Surovo je da gledate te obmanute ljude, sudije takođe, ponekad. Oni ne moraju da budu talentovani i to je šteta jer ne želite da gledate ljude koji nemaju dar – zaključio je Lindhrst.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stanija Dobrojević: Plaćam teretanu kao sav normalan svet!

Pevacica izazvala pometnju u seksi haljinici!