in

Bora Đorđević mora na operaciju!

Bora Đorđević se sprema za operaciju žučne kese. Frontmen Riblje čorbe kaže da se nimalo ne plaši hirurškog zahvata, te da će se vrlo brzo vratiti koncertnim aktivnostima.

„Nije u pitanju ništa strašno. Imam kamenje u žučnoj kesi i to mora da se izvadi. Ne plašim se jer je u pitanju rutinska operacija, a dodatnu olakšicu mi predstavlja to što ću ići na intervenciju laserom, tako da je čitav proces, kao i sam oporavak, brži, lakši i bezbolniji“, kaže Bora i dodaje:

„Znam da ću ubuduće morati da povedem računa o ishrani, da ne jedem ništa masno i teško, ali to mi neće predstavljati problem jer sam se korigovao u tom smislu još pre nekoliko godina“.

Bora ističe da neće dugo ležati u bolnici i da će se posle odmarati kod kuće, kao i da ovaj zdravstveni problem neće pomeriti njegov fokus s dva velika nastupa koja očekuju Riblju čorbu, a to su koncerti u Londonu i Varšavi. Međutim, najavljivana svirka u Rusiji povodom obeležavanja 70 godina od Staljingradske bitke je otkazana iz njemu nepoznatih razloga.

„Već ste pisali o mojoj prepisci sa šefom ruskog kluba motorista „Noćni vukovi“ Aleksandrom Zaldastanovom Hirurgom.

Na finalne dogovore u Beograd je došao treći čovek po hijerarhiji, Genaldi, i sa njim sam se sve do detalja dogovorio. Pokazao mi je i snimke, njihovu kompletnu produkciju i kako izgleda realizacija spektakla u njihovoj organizaciji. Mogu reći da je Holivud mala beba za ovo što Rusi imaju i umeju. O svemu smo se dogovorili, ostalo je samo da mi po povratku u Rusiju, koliko već sutradan, pošalje zvanični mejl. E, pa taj mejl nikad nije stigao. Šta je razlog – ne znam!“, naglašava Đorđević.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROVJERITE SAMI: Jeste li postali zavisni o internetu ?

Urednica portala Balkan Lifestyle najuspešnija novinarka u BiH!