in

Ovo je prva izjava Goge Sekulić od smrti supruga!

Pevačica Goga Sekulić je jutros na groblju Orlovača odala mužu Igoru Ramoviću četrdeset dana. Za razliku od svadbe i sahrane na kojoj je bilo bezbroj ljudi, na pomenu ih je bilo veoma malo.

Sa javne scene nije bilo nikog, a ni cela rodbina nije došla. Iznad groba je, uz Gogu, bila Igorova majka, ali ne i otac Zoran Ramović.

„Molim vas da više ne zovete za priču o Igoru i ne pominjete njegove roditelje, rođake i neke ljude koji nemaju veze sa javnom scenom. Pored mene, sa kojom sarađujete dugi niz godina, za tim stvarno nema nikakve potrebe“, obratila se Goga novinarima.

„Dok sam ja tamo ležala pored Igora, njegov otac je ovde davao izjave. Sve smo same izgurale Igorova majka i ja. Nije hteo da obiđe sina. Otac nije hteo u ovom e da učestvuje, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportu Igorovog tela.To nije roditelj! Jako je tužno da takvi roditelji postoje i srećna sam kakve ja roditelje imam. Mnogo je teško biti pored bolesnog čoveka“, rekla je u dahu.

Posle poslednje rečenice briznula je u plač. Deo povorke joj je prišao da je zagrli, a drugi je sedeo po strani i gunđao. Jedna starija dama, koja nije bila u crnini, promrmljala je: „Ne mogu da gledam ovu predstavu“.

Igorova smrt izazvala je sukob između njegovog oca i Goge Sekulić, a podelila je i rodbinu.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROVJERITE SAMI: Jeste li postali zavisni o internetu ?

Urednica portala Balkan Lifestyle najuspešnija novinarka u BiH!