in

Severina dve godine u istim haljinama, samo boje menja!

Pevačica se u javnosti konstantno pojavljuje u skoro identičnoj garderobi, koja se razlikuje jedino po sitnim detaljima.

Dokle, bre, više, Seve?!

Stanovnici Beograda, Budve, Dubrovnika, Vršca, Strumice i ko zna kojih sve još mesta na ovoj planeti videli su Severinu Vučković u jednoj te istoj kreaciji! Hrvatska pop zvezda dve godine unazad nosi maltene identične haljinice, samo menja boje! Njen kreator je Jurij Zigman i zadužen je da Seve upakuje cakum-pakum kad ima koncerte, ali izgleda da je uhvatio jedan fazon i predugo ga tera. Malo osveži nitnom, kajiščićem, šarama, ali kad uklonite te sitne detalje, sve se svodi na identičan kroj.

Niko ne kaže da njoj to ne stoji lepo, da nije zgodna… Ali malo dosadi gledati je uvek u istom, zar ne. Šta? Nju treba slušati? Slažemo se, ali manite se toga, ko je ne bi i pogledao…
– Severina, kao i mnoge zvezde u regionu, ima posebna pravila odevanja kad je u pitanju scenski nastup. Njoj se takve haljine mnogo dopadaju, iako je i sama svesna da je malo počela da preteruje s njima. I njeno blisko okruženje ju je savetovalo da nešto počne da menja, ali zasad se još drži proverenog stajlinga i nije baš raspoložena da eksperimentiše – kaže naš odlično obavešten izvor.

Možda će ipak razmisliti o drugom modnom pravcu. Promene su uvek dobrodošle, ma koliko se teško odlučivali na njih.

seve 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROVJERITE SAMI: Jeste li postali zavisni o internetu ?

Urednica portala Balkan Lifestyle najuspešnija novinarka u BiH!