in

Šta će reći Stanija:“Filipov mali“ ipak ulazi na Farmu?!

Ostalo je još vrlo malo vremena do početka Farme. Nova “Farma 5” trajaće će 120 dana, a na njoj će se naći najrazličitiji profili. Zadruga je izabrala takmičare od preko 60 kandidata iz užeg izbora. Tu su loto devojke, poznati voditelji, glumci, sportisti, manekeni i modeli, narodnjaci, zabavnjaci, hiphoperi, starlete…. Kako se priča pored njih će mesto na Farmi naći i jedan mladi PR i novinar Aleksandar Aleksa Marković. Ono što je posebno zanimljivo jeste, da je upravo on organizovao Fejsbuk kampanje Filipu Panajotoviću koji je stigao gotovo do finala ovog rijalitija. Svim snagama su se trudili da ukone sve negativno o Filipu, a kasnije i o Staniji. Upućeni kažu da je pripomogao kreiranju fan grupe “StanFil”. Njemu ovo neće biti prvo pojavljivanje u rijalitiju, pošto je već ranije učestvovao u takmičenju “Vitezovi iz blata“, gde je pobrao veliki broj simpatija publike koja je pratila show.

-Aleksa ne želi da se eksponira na ovaj način, niti mu je u životu potrebno da ga vežuju za bilo čije ime. On je kao ličnost apsolutno izgrađen, i svoj posao shvata vrlo ozbiljno. Ne znam samo kome je palo na pamet da ga na ovaj način poveže sa Filipom. Tačno je da je radio kampanju kada je to trebalo, i pomogao je adminima oko stranice, i pisanja demanta, ali to nije razlog da se ovo dešava, niti on ovo želi. Ima pravo da se druži sa kim želi, i da podržava koga želi. Privatan život je jedno, dok je posao nešto sasvim drugo. – rekla je Aleksina drugarica koja je želela da ostane anonimna.

aleksa

Kada smo pozvali Aleksu, on nije bio baš škrt na rečima kao njegova drugarica.

– Trenutno ne mogu da Vam kažem da li ulazim na imanje, jer ni sam više nisam siguran šta zapravo želim. Tačno je to što ste saznali, ipak nema razloga da se o tome priča javno, Filip je dobar dečko,a pre svega dobar prijatelj… Sasvim slučajno smo stupili u kontakt pre par godina. Volim da komuniciram sa kvalitetnim osobama, što on svakako jeste. Trenutno pripremam svoju autorsku emisiju “Ispovedaonica”, naravno ukoliko uđem na imanje verujem da će me uz Filipa podržati i Stanija koja je vrlo uticajna na svim društvenim mrežama. – rekao nam je Aleksa.

Stanija

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROVJERITE SAMI: Jeste li postali zavisni o internetu ?

Urednica portala Balkan Lifestyle najuspešnija novinarka u BiH!