in

Igorova majka izbacila Gogu iz stana!

Iako je od smrti njenog supruga Igora Ramovića prošlo tek 40 dana, pevačica Goga Sekulić već počinje da vodi manje ili više otvoren rat sa njegovom porodicom, a poslednja epizoda u ovom sukobu desila se juče, kada ju je njegova mama Zorica izbacila iz stana.

 Naime, kako saznajemo, pevačica je juče po podne pokušala da uzme svoje stvari iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem, ali je sačekalo neprijatno iznenađenje jer se unutra zaključala njena svekrva, koja je ostala gluva na njeno lupanje na vrata i molbe da otključa.

U nameri da svoje stvari ipak uzme iz doma, Sekulićeva je kontaktirala s nadležnim organima, te su pripadnici policijske stanice Savski Venac razvalili vrata juče oko 15.15.

– Sekulićeva je došla da pokupi neke svoje stvari iz stana, međutim, ispostavilo se da je unutra njena svekrva, kojoj nije padalo na pamet da otvori. Reči nisu vredele, te je pevačica lupala, ali takođe bezuspešno. Na kraju je pozvala policiju, a u zgradu je stigao i njen advokat, te su vrata nasilno otvorena i omogućeno joj je da uzme stvari koje su Gogino vlasništvo – kaže naš izvor, koji napominje da su obe bile vrlo nervozne tokom razgovora i da su ih policajci na kraju uputili na sud da tamo rešavaju ostale probleme u vezi sa stanom.

goga sekulic i igor ramovic

– Njoj je omogućeno da uzme svoje stvari, a da li će taj stan u ostavinskoj raspravi pripasti njoj kao supruzi ili njegovoj majci, nek rešavaju na sudu – dodaje naš izvor.

U nameri da čujemo komentar Goge Sekulić, kontatirali smo sa pevačicom, koja je potvrdila naša saznanja.

– Da, tačna je informacija, ali ja nemam komentar. Razumećete me, a ima vremena kada ću pričati o ovome – izjavila je Goga za dnevni list “Alo!”, dok do izjave Igorove majke Zorice nismo uspeli da dođemo.

Goga se prozivala sa Igorovim ocem!

Goga Sekulić progovorila je o odnosu sa roditeljima njenog pokojnog supruga nakon što mu je dala četrdesetodnevni pomen i tom prilikom je izjavila da njegov otac Zoran nije dao ni dinar za njegovo lečenje, a za njegovu mamu Zoricu je dodala da ni ona nije vodila računa o svom sinu.

zoran ramovic

– Oni o meni mogu da kažu samo lepe reči jer im ništa nažao nisam učinila, naprotiv, bila sam uz njihovog sina kao jedina njegova podrška. Lečila sam ga, bdela nad njim, ležala pored njega bolesnog i bespomoćnog, transportovala ga mrtvog i na kraju sahranila. Da li može posle toga neko da pljune po meni? Ako sam zaslužila, neka i to urade! Njegovi otac i majka nisu došli ni da ga vide. Zvala sam njegovu majku da dođe da ga zatekne u životu, ali mi je rekla da ne može da stigne i stigla je tek na dan kad sam ga izgubila – izjavila je nedavno pevačica za „Blic“. Dok Igorova mama Zorica nije davala komentare za medije, njegov otac Zoran je demantovao Gogine izjave da nije posećivao sina u bolnici, dodavši da je nikada nije prihvatio kao člana porodice.

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sprečite nadutost: Saveti za ravan stomak

Pogledajte Stanijinu guzu iz svih uglova! (EXTRA FOTO)