in

Zakupio satelit: Džordž Kluni špijunira sudanskog diktatora!

Na konferenciji za štampu na Filmskom festivalu u Veneciji, povodom filma “Gravitacija” u kome igra astronauta, glumac Džordž Kluni otkrio je nove detalje o špijunskom satelitu iznad Sudana koji on finansira i koji špijunira sudanskog diktatora Omara al Bašira.

– Imam satelit u oblastima gde ima mnogo nasilja, zato što želimo da pratimo užase koji se tamo događaju i zato što nam je bitno ne samo da krivci odgovaraju, već i da bude sve teže da se takve akcije sprovode bez posledica. Mislimo da je (satelit) neverovatno uspešan, budući da se napadi sada događaju samo noću ili kada je oblačno – rekao je Kluni.

Kluni je dodao da će satelit zbog nove diktatorove taktike biti “prebačen na infracrveni modus”, tako da će nasilne akcije biti vidljive čak i kada je mračno ili oblačno.
– Naše je da probamo da bacimo svetlo na ta mesta. Ako imalo pomogne, vredeće – rekao je Kluni.
U pratnji partnerke u filmu Sandre Bulok i reditelja Alfonsa Kuarona, Kluni je govorio o svojoj ulozi astronauta napuštenog u svemiru koji se bori za život. On je rekao da se u životu suočavao sa nevoljama, ali nikada tako ekstremnim kao astronauti.
– Često se zateknem na mestima u Južnom Sudanu koja su znatno opasnija nego što sam pretpostavljao. Ali prija mi malo neprilika u životu. Mislim da je to dobar test. Zaista je lako biti dobar u nečemu ili biti smiren kada je sve u redu. Karakter možete najbolje da testirate kada vidite kako se ta osoba nosi sa problemima kada joj je život težak. Znam ljude koji to vrlo dobro rade – ispričao je Kluni.
Kluni je, međutim, odbio da odgovori na pitanje novinara da li podržava ideju o raketnim napadima SAD na Siriju.
Autor: Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pogledajte Stanijinu guzu iz svih uglova! (EXTRA FOTO)

Boban Rajović:Popularni pevač još jednom dokazao da je VELIKI čovek!