in

Seka Aleksić pravi lom gde god se pojavi!

Kada je snimala pesmu „Lom, lom“, pretpostavljamo da je inspiracija za istu bilo upravo ono što se dešava na njenim nastupima!Seka Aleksić je, po ko zna koji put, pokazala da ono što radi, radi sa dosta ljubavi i truda.

U to su se uverili svi oni koji su bili na njenom koncertu na Trgu u Požarevcu, koji je popularna pevačica održala sinoć.A bilo ih je ite kako.

Preko 20 000 fanova je došlo da vidi, sluša i uživa uz Sekine hitove, a ona je ite kako bila raspoložena za lom te večeri, pa je sa svojim bendom Aspirin, pevala preko tri sata.Obzirom da nekada slike govore više od reči, što se potvrdilo i u ovom slučaju, pogledajte fotografije koje su pre Vama.

Ukoliko Vam nisu dovoljne samo fotografije, da biste se uverili u gore navedene reči, a niste nikada bili ni na jednom Sekinom nastupu, mi smo se potrudili da Vam dočaramo kako to izgleda.

Naša ekipa je bila na Sekinom nastupu u diskoteci „Falko“ u Brci, nadomak Brčkog, pa ukoliko spadate u onu retku grupu ljudi koji sumnjaju u kvalitet ove pevačice, dobro pogledajte i preslušajte prilog koji je pred Vama.Vi, koji niste do sada posetili ni jedan Sekin nastup, pogledajte šta ste propustili…i ne brinite, neke greške se uvek mogu ispraviti…

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Boban Rajović:Popularni pevač još jednom dokazao da je VELIKI čovek!

Foto: Raspuštene ili samo opuštene djevojke?