in

Horoskop: Koji znak kako oprašta?

Bik će želeti da se osveti svakom ko ga je povredio, Lav će se praviti da se ništa nije ni dogodilo, a Strelac će oprostiti odmah, ali uz dobro objašnjene i izvinjenje.

Ukoliko želite da saznate kako vaš partner ili prijateljice reaguju na svađu ili trenutke kada ste ih rečima ili bilo kojim gestom povredili, zavirite u njihov horoskop.

Ovan oprašta samo ako oseti kajanje
Ovan se vrlo lako uvredi, ali podjednako brzo i oprašta. Ako se jako uvredio, postoji mogućnost da nekoliko dana neće razgovarati sa vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi ovan će popustiti. Izrazito ceni iskrenost i teži tome da bude okružen takvim ljudima. Oprostiće jedino kad oseti da se druga strana kaje zbog svojih postupaka.

Osvetoljubivi bik teško oprašta
Bik je jako komplikovan znak što se tiče povrede njegovog ega ili dostojanstva. Često prekida prijateljstva ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala ili povredila. Zbog svog temperamentnog znaka započeće svađe i osvetiće se onome ko ga je povredio. Izuzetno je odan i veran prijatelj, pa isto očekuje zauzvrat. Oprostiće i kada ga podsetite zašto ste prijatelji.

Blizanci ne prave dramu oko opraštanja
Blizanci opraštaju svakome ko iskreno od njih zatraži oproštaj. Oko toga nikad neće praviti dramu. Veruju da svako može da pogreši. I oni lako vređaju druge, a da toga nisu svesni jer im je jezik često brži od pameti. Najlakše opraštaju kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugom potrebni u životu.

Raku je potrebno mnogo izvinjavanja
Rak je znak koji često menja raspoloženje, a voli i da se sveti za stvari koje su mu nanele bol. Teško oprašta neveru ili izdaju njegove tajne. Oprašta samo ako vidi da se druga strana jako potrudila da bi se izvinila i dobro mu objasnila zašto se kaje. Mali znak pažnje isto nije na odmet.

Lav: Svađa? Koja svađa?
Lav sam često ume da se iznenadi kada mu prijatelji kažu da ih je povredio, jer gotovo nikad ne razmišlja o svojim postupcima. Kada dođe do svađe, samo se povlači i ne želi da se meša ni u čije stvari. On se gotovo nikad neće izviniti drugima, ali ne očekuje ni da se prijatelji izvinjavaju njemu. Kod lava je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije dogodila.

Devica oprašta uz jasno izvinjenje
Prevrtljiva devica je tvrdoglava i često osvetoljubiva. Kod nje je teško iskupiti se za svoje grehe, jer ona često preuveličava sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao želi jasno i glasno izvinjenje, kojim će se potvrditi da je ona bila u pravu i naravno pokajnički zatražiti oproštaj. Tek tada će prestati s preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti.

Vaga voli da igra toplo-hladno
Opšte je poznato da vaga voli da pravi dramu oko svega. Bilo kakav sukobu u svom životu sigurno neće dobro podneti i izvestan je kolaps sistema. Ako tražite oproštaj od nje, imajte na umu da voli „da igra toplo-hladno“. U jednom trenutku biće spremna da sve oprosti, a već u drugome će se predomisliti. Njeno razmišljanje možete podstaći poklončićem uz izvinjenje.

Mogu proći i godine pre nego što škorpija oprosti
Škorpija je tvrdoglav znak koji teško oprašta. Često zbog toga ume da prekine i prijateljstva jer u njemu tinja doza osvetoljubivosti, ali i da drugima pokaže da sa njim nema šale. Mogu proći i godine pre nego što progovori sa vama. Škorpija dobro reaguje na bilo kakvu pomoć u uspinjanju na društvenoj lestvici, pa ako ih pozovete na pravu zabavu ili ih upoznate sa pravom osobom, ima šanse da će vam oprostiti nekad u budućnosti.

Svako zaslužuje priliku, smatra strelac
Strelac je jedan od znakova koji će uvek oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje drugu priliku. On će svaku priču sagledati sa svih strana. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako uvidi da ga nisu namjerno povredili, strelac bez problema oprašta. Rasprava o problemu je nužna i iako lako oprašta, to neće proći bez debate.

Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima
Jarac je izuzetno ponosan i osvetoljubiv, pa ne oprašta lako. Voli da ogovara i često će oni, koji su ga povredili, biti na meti njegovih zlonamernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povrediti jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće vašeg uvređenog jarca.

Vodolija po pravilu lako oprašta
Vodolija je znak koji oprašta svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ako shvati da pojedini prijatelji poseduju lošu energiju i nepovoljno utiču na njega, opraštanja i dalje druženje biće teško moguće. Vodolija ponekad kaže da vam je oprostila, iako u stvari nije, ali moguće ju je uveriti ako joj dokažete da ste vi krivi i iskreno se izvinite.

Ribe jako teško opraštaju
Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Jako teško opraštaju to što su ih prijatelji izneverili, a čak i ako oproste, jedno vreme će biti na distanci. One se vode svojom intuicijom, pa ako osete da nekome treba oprostiti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz njenog života.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ORALNI SEKS: Odgovori na sva ženska pitanja!

Deblji muškarci su bolji u krevetu?