in

Zorica Marković: „Vesnu Zmijanac sam vadila iz mrtvih“!

Zorica Marković i Vesna Zmijanac su decenijama bile prijateljice. Nekada su zajedno stanovale, radile, delile sve, preživljavale uspone i padove. U burnim vremenima, kada su se borile za svoje parče gorkog estradnog hleba, dobro su se slagale. Malo pomalo, život ih je odveo na različite strane.

Ali, kako ih je udaljavao, tako ih je neočekivano i približavao i preplitao njihove sudbine. Uprkos tome što se mnogo puta u koleginicu razočarala, Zorica tvrdi da je pomogla Vesni da se vrati na scenu. Danas, njih dve više ne govore, niti se sreću.

– Šta ima sa njom da se viđam i čujem! Kad se samo setim poslednjeg cirkusa, kad je otišla iz Lepeze, koju sam ja vodila i u koju sam je ja dovela, da peva u kafanu kod mog bivšeg muža koji se pretvorio u mog ljutog neprijatelja… Stavljam tačku na priču o njoj. Ne zanima me više. Ni sad ne bih pričala, da me nije isprovocirala, da nisam čula da me je prozivala, zaboravljajući na sve što sam ikada za nju učinila.

– Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje Grandove emisije, a samo sam joj ja prišla… Ponudila sam joj da peva u mojoj Lepezi. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para, koje je zaradila u Lepezi, školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je – besna je Zorica Marković.

Vesna Ymijanac

Kako ste se našli u priči sa njenim dečkom Željkom?
– Ni kriva, ni dužna, ispadoh grbava! Željko i ja smo iz istog sela, znamo se dobro, on mi je mnogo pomogao oko Lepeze. Poznajem celu njegovu porodicu, ženu, decu. Nisam ni sanjala da će da se spanđa s Vesnom. Bila sam šokirana. Odjednom, njima je odgovaralo da ne pričamo jer sam oboma mogla ispričati svašta što znam o onom drugom. Njegova žena je bila očajna, zvala me je… Posle svega, ni o Željku, a ni o njegovoj ženi Marini ne mogu da kažem ništa loše. Žao mi je što je sve tako ispalo, ali ja sa tim nemam nikakve veze. Svi su punoletni, sami odgovaraju za svoje postupke, samo da mene ne upliću u sve to.

Posle svega, da li biste seli sa Vesnom i popili kafu sa njom?
– Ne znam… U stvari, opraštala sam ljudima i gore stvari od onih koje je ona meni učinila. Sve zavisi od nje. Ako prestane da me ogovara i ostavi me na miru, možemo da sednemo, da se razjasnimo i raspravimo, da jedna drugoj kažemo šta nam je na duši. Umem da oprostim. Prema tome, ona bira da li ćemo se sresti. Ipak, čini mi se da beži od mene. Beži, kao i mnogi koji se plaše istine. Uvek govorim istinu, a to ljude najviše boli.

Ne stidim se ničega

– Eto, posle Farme, kada je na mene sa svih strana osuto drvlje i kamenje, preživela sam. I ne samo da sam preživela, nego posla imam više nego ikada. Nikada se u životu nisam više slikala! Kao od šale punim šator u koji staje 1.000 ljudi. To su moji solistički koncerti, iako se ne održavaju u Centru Sava. Ide Zorka svuda gde je narod i to čistog obraza! Pitaju me ljudi da li bih ponovo ušla na Farmu. Naravno da bih ušla. Uspravna i ispravna, ne stideći se ničega.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Foto: Raspuštene ili samo opuštene djevojke?

Da li znate za pravilo 50-30-20?