in

Da li popularnog pevača očekuje uspešna inostrana karijera?!

Kako stvari stoje, Bojan Bjelić po povratku na muzičku scenu, posle tri godine pauze, niže uspeh za uspehom.Pesma „Jedino moje“ se ispostavila kao pun pogodan i pravi izbor, jer polako, ali sigurno, postaje veliki hit.

Dokaz za ove reči je i činjenica da je pomenuta pesma, jedina sa naših prostora, koja se našla na jednoj španskoj top listi.Bijeljić  je jedini  naš pevač, koji se, pored još 39 kolega iz drugih zemalja, pa i Amerike, našao na ovoj top listi.

IMG-20130830-WA0001 (1)

Među četrdeset izvođača, Bjelić za samo nedelju ipo dana, drži zlatnu sredinu, pa se nalazi na 20-oj poziciji, zbog čega je pomalo iznenađujuće što ne priča javno o tome, jer bi neki pevači, da su na njegovom mestu, to objavili na sva zvona.

IMG-20130830-WA0000 (1)

„Naravno da mi je čast, što se moja pesma našla na jednoj inostranoj top listi, pored mnogih pesama, kolega koji su svetski poznati, ali nenameravam da od toga pravim famu i pričam na svakom koraku o tome.Bitno mi je da je pesma dobra i kvalitetna, što je između ostalog, pokazatelj ova top lista, kao i to da ju je, za kratko vreme, publika prihvatila“-rekao je Bjelić skromno.

Zanimljivo je da ovo Bojanu nije prvi da njegov rad primete stranci, jer je svojevremeno pesmu „Pogledom te skidam“, koju je on odpevao u duetu sa Darom Bubamarom, pohvalio jedan američki portal, pa ne možemo, a da se nezapitamo,  da li to Bijelića očekuje uspešna inostrana karijera!?

Hteli to neki da priznaju ili ne, ovo je, u svakom slučaju, veliki uspeh, kako za Bjelića, tako i za našu zemlju, pa hajde još jednom da se podsetimo pesme!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li znate za pravilo 50-30-20?

Manekenka brzo prebolela Viktora Troickog: Sunčica Travica u krevetu sa Becom! (FOTO)