in

Milan Stanković tvrdi da su mu ukrali pesmu i lansirali je na Internet!Evo kako zvuči ista!

Novi singl pop zvezde Milana Stankovića „Od Mene Se Odvikavaj“ je ukraden iz njegovog kompjutera i lansiran na internet.

Ukrali mu pesmu!

Pop pevač Milan Stanković poslednjih nekoliko meseci je veoma vredno radio na novim pesmama, a za svoj rođendan, odnosno 9. septembar je zakazao premijeru pesme „Od Mene Se Odvikavaj“, koju su za njega uradili Marina Tucaković i Damir Handanović.

Plavokosi pevač je za pomenutu numeru pre nekoliko danasnimio i spot, ali mu se ipak nije dalo da sve ide po njegovim planovima. Numera je ukradena iz njegovog kompjutera i u toku današnjeg dana je lansirana na Internet, ali kako saznajemo, ovo nije finalna verzija pesme.

Odmah nakon što je pesma objavljena za slobodno preslušavanje, i to samo pet dana pre zvanične premijere, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačem, ali on nije bio dostupan za komentar.

– Tačno je da je pesma ukradena. Neko je želeo da prisvoji numeru i preglede za sebe, ne razmišljajući da tako nanosi veliku štetu Milanu. No, njegovi fanovi će biti u prilici da čuju finalnu verziju pesme, kao i spot već za nekoliko dana, na Milanov rođendan – rekli su u Milanovoj PR službi za naš portal.

Balkan Lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li znate za pravilo 50-30-20?

Manekenka brzo prebolela Viktora Troickog: Sunčica Travica u krevetu sa Becom! (FOTO)