in

ALIMENTACIJA: Bojana Rajić od Stojkovića traži četvrtinu plate!

Kad je pokrenut razvod, manekenka je trebalo da dobija 10.000 evra mesečno. Golmanova primanja su se smanjila, pa joj sledi upola manje.

Koliko će para Bojana dobiti, zavisi od visine Vladimirovog ugovora.
Bojana Rajić smatra da nijedna cifra nije visoka za sina jedinca. Zbog toga u zahtevu za alimentaciju traži da joj još uvek zakoniti muž mesečno na ime njihovog dvoipogodišnjeg jedinca Lava daje četvrtinu plate.

Smanjeni prihodi

Kada je podnosila zahtev, nije računala da će doći do smanjenja njegovih prihoda, pa je za samo nekoliko meseci izgubila dosta novca.
Kada je pokrenut razvod, naime, golman Partizana je primao 40.000 evra mesečno, po čemu je njoj, da je sud odobrio zahtev, sledilo 10.000 evra, što ona smatra zadovoljavajućom cifrom.

Međutim, došlo je do promena i Stojketu je sada ugovor na godišnjem nivou vredan 250.000 evra, što znači da će Bojana od njega primati 5.000 evra.
– Bojana se ne uzbuđuje previše. Ona za sebe ne želi ni jedan evro. Važno joj je da Lav bude obezbeđen i ima sve što mu je neophodno. Veruje da će Vladimir na zimu otići iz Partizana i da će potpisati veći ugovor, a tada alimentacija može da bude i viša od 10.000 evra – kaže naš izvor blizak bivšem paru.

Vlada brine o sinu

S obzirom na to da je Stojke izjavio da nikada neće dozvoliti da malom Lavu nešto zafali, sigurno je da će prihvatiti Bojanin predlog kako bi njihov sin bio u potpunosti finansijski obezbeđen.
Pozvali smo i Vladimira i Bojanu, ali nam se nisu javljali na telefon.

Bojana

 

vladimir-stojkovic-1378419490-362201

 

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Koliko ste strastveni prema horoskopu: Devica je promiskuitetna i fatalna, Blizanac voli trojku

FOTO // Poklon od supruga: Karleuša fura tašnu od 6.000 evra!