in

Evo kako do češćeg seksa!

Seks poboljšava imunitet, pomaže u borbi protiv stresa, smanjuje bol i poboljšava vezu… Ipak, prema anketi koju je proveo HealthyWomen, dvije trećine žena vodi ljubav samo jednom nedjeljno. Koji je glavni razlog zbog kojeg se žene ne seksaju češće te koja su rješenja, otkriva iz svoga rada s pacijenticama doktorica Hilda Hutcherson sa univerziteta Columbia.

Umor 

Najčešći izgovor je umor. No, i za to postoji rješenje. Osim što se morate naspavati, korisno je i vježbanje, koje će vam dati više energije. Na kraju krajeva, ni seks ne mora biti maratonski, nekad će biti dobar i jedan brzinski.

Neraspoloženost 

Nije neobično da se strast smanjuje što ste duže u vezi s partnerom. Da biste začinili stvari, probajte sa seksom izvan spavaće sobe, seksi igračke ili eksperimentišite s pozama.

Budite svjesni da na raspoloženje utiču hormoni, pogotovo uoči menstruacije. Tada je preporučljivo smanjiti unos soli i kofeina u organizam i piti puno vode kako biste se osjećali bolje. Imajte na umu da i tablete koje uzimate utiču na raspoloženje i seksualnu želju, poput kontracepcijskih tableta.

Ljutnja 

Manjak seksa može biti i znak neriješenih problema u vezi. Dobra vijest je da bi partner mogao biti spremniji na saradnju i rješavanje problema kad bi bio svjestan da to vodi do boljeg seksa, na obostrano zadovoljstvo.

Glavobolja 

Imajte na umu i da tablete protiv bolova mogu smanjiti želju za seksom, stoga ne bi bilo loše da probate s nadomjescima za magnezijum koji mogu smanjiti učestalost glavobolja, savjetuje shape.com.

Autor: Balkan lifestyle/Hot.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Manekenka brzo prebolela Viktora Troickog: Sunčica Travica u krevetu sa Becom! (FOTO)

Pilule za „ono“ – baš ako moraš!