in

Seka i Veljko u Jerusalimu!

Aleksićeva je u Izraelu već bila, ovo joj je drugi put, a kako je veliki vernik, nije čudno što joj upravo to mesto najviše prija za odmor.

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić otputovali su u Jerusalim, i to pre dva dana, kad se pročulo da je Izrael lansirao dve rakete u pravcu Sirije!

Popularna pevačica ne plaši se da bi napad mogao da bude uzvraćen i da bi ona i Veljko mogli da se nađu na području na kojem se ratuje. Ne krije da je razmišljala šta ako Sirija uzvrati Izraelu jer se udružio s Amerikom u ratu protiv njih, ali veruje da do toga ipak neće doći. Spakovala sam se i otišla.
– Razmišljam da li ipak da odustanem. Nadam se da će sve biti u redu. Tamo mogu da pronađem potreban mir, da uživam i opustim se – rekla je Seka za „Ekskluziv“, i nakon toga sela u avion i odletela u Jerusalim.

Aleksićeva je u Izraelu već bila, ovo joj je drugi put, a kako je veliki vernik, nije čudno što joj upravo to mesto najviše prija za odmor. Pevačica je tokom leta imala mnogo nastupa, pa su joj neophodni mir i opuštanje. U Jerusalimu ona i nađe to što joj je potrebno.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Manekenka brzo prebolela Viktora Troickog: Sunčica Travica u krevetu sa Becom! (FOTO)

Pilule za „ono“ – baš ako moraš!