in

TV PORNIĆI: Da li je seks posle ponoći na domaćim kanalima dozvoljen? (18+)

RRA: Svesni smo da veliki broj televizija emituje erotske filmove posle ponoći, ali oni to rade potpuno legalno. TV Hepi: Emitujemo „soft“ filmove u kojima nema eksplicitnih scena seksa.

Sve veći broj televizija u ovdašnjem etru posle ponoći emituje erotske filmove, pa tako gledaoci u kasnim satima mogu do mile volje da uživaju u ostvarenjima “za odrasle. Sve to besplatno, i potpuno legalno, jer Zakon o informisanju to dopušta. Po količini filmova koji se prikazuju, reklo bi se da je to urađeno na zadovoljstvo velikog broja gledalaca.

Od nacionalnih televizija, ovakav program ima  Hepi televizija, koja je u svoj repertoar u poslednjih nekoliko meseci uvrstila gotovo sve poznate filmove iz ovog žanra. Iz ove medijske kuće objašnjavaju da ovakvi filmovi nisu nelegalni za prikazivanje, kao i da se emituju u propisanim terminima.

– Pored poštovanja zakonskih odredbi o vremenu emitovanja i o upozorenja o sadržini, vodi se računa da se emituju takozvani “soft” filmovi u kojima nema eksplicitnih scena seksualnog odnosa. Filmove bira urednik filmskog programa  – saopštavaju iz ove televizije.

scena-seksa-vivid

Pored Hepija, u prosečnom kablovskom paketu se mogu naći još najmanje četiri ili pet televizija koje emituju ovakav program.

Prva je počela sa njima kablovski kanal  ”TV 1000″, a onda su se pridružile još neke lokalne stanice. Međutim, među njima ima velikih razlika, od budžeta produkcije do načina na koji su presnimavani glasovi glumaca.

Tako se neretko može naići na scenu u kojoj glumac ili glumica izgovaraju rečenicu iako su im usta zatvorena (?!), a pored toga ima scena u kojima glasovi glumaca odgovaraju sceni teškog fizička zlostavljanja, umesto što opisuju strastveni ljubavni čin.

scena-seksa-vivid 1

Goran Karadžić, iz Republičke radio difuzne agencije, ističe da je emitovanje ovih filmova legalno, jer je naš zakon blagonaklon prema takvom programu ukoliko se emituje u kasne sate, i ukoliko je propisno obeležen.

– Svesni smo da veliki broj televizija emituje erotske filmove posle ponoći, ali oni to rade potpuno legalno. Zakonska rešenja koja su regulisala takav program su liberalna u našoj zemlji, tako da ovakvi filmovi mogu da se emituju posle ponoći, uz jasna obeležja pre filma da se radi o filmu za punoletne, kao i upozorenjem za vreme trajanja. Oni to poštuju i ne postoji nikakav zakonski osnov za pokretanje procedure protiv emitera. Zakon je isti za sve. Zato ne delimo televizije na one sa nacionalnom frekvencijom, ili kablovskom pokrivenošću – kaže on.

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Manekenka brzo prebolela Viktora Troickog: Sunčica Travica u krevetu sa Becom! (FOTO)

Pilule za „ono“ – baš ako moraš!