in

ČUDO TRANSFORMACIJE: Za 5 sekundi izgubila 40 kg!

Dvadesetšestogodišnja Amanda zabeležila je svoju neverovatnu transformaciju za godinu dana od 100 dospela je na 60 kilograma. Proces mršavljenja prikazan je serijom mesečnih fotografija i video snimkom koji traje pet sekundi.

Amanda je 2011. godine započela visokomasnu dijetu, sa velikim unosom proteina i smanjenom upotrebom ugljenih hidrata. Na svom blogu Reddit ona je otkrila da se njena ishrana sastojala od jaja, ribe, svinjskog i junećeg mesa, povrća i oraha, kao i povremenog unosa mleka bez laktoze.

Ukupan dnevni iznos kalorija bio je od 1.200 do 1.300. Rezultati su bili značajno promenili njeno telo, ali i podigli su Amandino samopouzdanje.

„Nisam emotivno bila pripremljena za dijetu. Kada ljudi odluče da poboljšaju svoje zdravlje, promene se i iznutra“, rekla je Amanda.

Snimak prikazuje kako svaki deo Amandinog tela postaje vremenom sve manji i manji. Jedan od gledalaca je prokomentarisao kako je i njen osmeh postajao blistaviji. Očigledno je da je  polako postajala zdravija i samopouzdanija osoba. Kako bi olakšala proces gubitka kilograma, ona je išla korak po korak.

„Usmerite se na ono što se dešava danas, umesto da razmišljate koliko je teško doći do cilja“, poručila je Amanda svima koji žele da smršaju.

Balkan Lifestyle/24sata.info

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako do češćeg seksa!

Regija dobila novu zvezdu na YouTube: „Seksi ples“ uz Mileta Kitića