in

LUDA ŽURKA: Alternativ bend celu noć pevao za sedmu silu!

Nekada nastup anonimnog benda zna da se pretvori u ludu žurku do jutarnjih časova. Naime, u kafani „CafeBar Fleš“ u Provu, nadomak Šapca, nastupio je bend „Alternativ„.  Njihov nastup posetio  je  i Aleksa Marković, jedan od najmlađih novinara u Srbiji.

Aleksa je došao sa tri devojke, i jednim drugom. Bili su jako kulturni, nisu glumili neko ludilo, skoro sa svima su imali normalnu komunikaciju. Koliko smo čuli, gazda i Aleksin otac su prijatelji pa pretpostavljam da su zbog toga došli. U Flešu su uvek lude žurke, te ne treba da čudi da svrati i neko poznat  i uživa u ovom fantastičnom provodu. Što se samog benda tiče, uvek imaju dobre nastupe, i trude se da atmosfera bude na zavidnom nivou.- rekla nam je devojka koju je naša ekipa zatekla na licu mesta.

Izgleda da ova ekipa nije odustala od dobre zabave, pa su po završetku žurke u Flešu, otišli do Šapca, gde su čak i na pumpi uspeli da izazovu pravi zastoj. Naime, kako nam je rekao naš izvor sa lica mesta na pumpu je nastala prava guzva jer su se Aleksa i ekipa ludo zabavljali, no to nije moglo da prođe bez fotografisanja.

Znači oni su totalno ludi u pozitivnom smislu. Nakon što su natankali svoj automobil, zezali su se, slikali, i na kraju su otišli u grad. Nismo znali ko su devojke, pa smo želeli da se upoznamo sa njima. Naime, pričali smo sa njima i oduševlile su nas. Odlična ekipa, ali zaista odlična, pozvali smo ih da budu naši gosti prilikom sledećeg dolaska u naš grad. – ispričao je momak koji se zatekao u pravo vreme, na pravom mestu.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako do češćeg seksa!

Regija dobila novu zvezdu na YouTube: „Seksi ples“ uz Mileta Kitića