in

Pilule za „ono“ – baš ako moraš!

Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi trebalo izbegavati pilule ze erekciju.

Ako ste relativno mladi i zdravi, bilo kakav problem sa potencijom sa kojim se suočavate je verovatno pre psihološke nego organske prirode. Prevedeno na jezik muškaraca – problem je verovatno u vašoj velikoj, a ne u maloj glavi (iako samo lekar sa sigurnošću može da postavi takvu dijagnozu).

Seks sa novim partnerom može uzrokovati dozu nelagodnosti. Zbog toga što su muškarci skloni poređenjima, u njihovoj biti je da žele da budu najbolji ljubavnici koje je žena dotad imala. Međutim, kada jednom progutate „magičnu“ pilulu, može vam se dogoditi da poverujete da je ona zaslužna za vaše seksualno umeće. Ako koristite ove lekove da biste otklonili zabrinutost ili nelagodnost, rizikujete da postanete zavisnik, savetuje „Mens helt“.

Budući da zdravstveno osiguranje obično ne pokriva ovakvu terapiju, svaka tableta povećava trošak vašeg izlaska. Dakle, ako imate oko trideset godina i običaj da gutate viajgru, možete potrošiti stotine hiljada dinara na to dok ste seksualno aktivni. Pomislite na količine piva koje biste mogli kupiti za taj novac.

Možda vas vaša partnerka zaista više ne uzbuđuje, ili vam se ne sviđa kako izgledate bez odeće, ili imate problem sa pićem. Lekovi poput ovih svode seks na mehanički proces. To je u redu ako je vaša „mašina“ pokvarena, ali kada nešto suštinski nije u redu, vi zapravo samo odlažete bavljenje stvarnim izvorom problema.

Autor: Balkan lifestyle/Mondo

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako do češćeg seksa!

Regija dobila novu zvezdu na YouTube: „Seksi ples“ uz Mileta Kitića