in

SLAVLJE DO ZORE: Mrkonjić se otvorio za Bekutin 54. rođendan!

Ana Bekuta s Mrkom slavila do zore.
Pevačica je u petak uveče proslavila 54. rođendan. Ona je u jednom beogradskom restoranu organizovala gala slavlje, kojem je prisustvovao veliki broj njenih prijatelja i kolega, kao i njen emotivni partner Milutin Mrkonjić. Za razliku od prošle godine, iz dojučerašnje vlade niko nije bio.

Ana za to nije marila, već se prepustila uživanju i slavlju s brojnim prijateljima. Blistala je od zadovoljstva, a osmeh joj nije silazio s lica. U belom kompletu, bila je elegantna kao i uvek, a i bivši ministar ju je pratio svojom elegancijom. Mrka na sebi nije imao „lakosta“ majicu, po kojoj je prepoznatljiv, već odelo. Stavio je i kravatu. Dakle, Mrkonjić je zbog Bekute promenio i stajling.

Žurka je bila odlična. Brena, Saša Popović, Suzana Jovanović, Tozovac, Keba. Svi oni su došli da slave sa Anom. Sve je bilo na nivou, a Mrka nije štedeo. Baš se otvorio. Onako muški. Ani je poklonio korpu sa 55 ruža i putovanje na egzotičnu destinaciju, na kojoj će provesti dve nedelje.

– Mrka je hteo da Ani pokloni 54 ruže jer toliko godina je napunila, ali pošto je to paran broj, odlučio se za 55 – kaže naš sagovornik s lica mesta.
Brena je slavljenici otpevala rođendansku pesmu, zatim Mrki numeru „Šeik“, da bi se potom mikrofona latila slavljenica i svom dragom otpevala „Hvala ti, ljubavi“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako do češćeg seksa!

Regija dobila novu zvezdu na YouTube: „Seksi ples“ uz Mileta Kitića