in

Vendi: Svetlana je oralno zadovoljavala Ivana Gavrilovića!

Odranije poznata po analizama javnih ličnosti i potome što u rukavu drži razne informacije o pola estrade, Vesna Vukelić i o novim učesnicima Farme zna dosta detalja o kojima oni mudro ćute.

– Imala sam priliku da je upoznam davno na snimanju jedne emisije kod Draška Aćimovića. Ta Svetlana, ili Svetlan, sedela je pored mene. Prvo što sam zapazila je brada i tragovi od brijanja koji su se videli na njenom licu, a i muška jabučica i čeone kosti. Odokativno, deluje kao hermafrodit! Na tom snimanju je bio Ivan Gavrilović, a ona ga je fiksirala pogledom i svima je bilo jasno šta joj iz očiju viri. Nakon prljavog plesa koji su odigrali, završili su u toaletu i tada se desio oralni seks o kojem je pričao ceo grad, a i mediji. Da ona ima dobar zahvat najbolje govori podatak da je Ivan iz toaleta izašao raspojasan, sa karminom na košulji i farmerkama, a ona bez ruža na usnama –priča Vendi i dodaje da je Gavrilović nakon te afere bežao od Mis Svetlane, koja ga je jurila.

 

– Gavrilović se nakon toga pravdao i bežao i imao veliku krizu u braku. To je posledica njegove nepromišljenosti, koja je očigledno trajala onoliko koliko je njoj trebalo da se pokaže u toaletu – izjavila je Vukelićeva, koja prati dešavanja na samom početku rijalitija.

-Ništa zanimljivo nisam videla jer nema nijednog čak ni poluigrača. Videla sam Crnog, koji je iz jedne emisije bežao od mene, koji je, koliko sam shvatila, razveden i otac velikog broja dece, on mu dođe kao policajac sa Petlovog brda. Totalno nezanimljiv lik – dodala je Vesna, koja nije želela da priča o svom učešću u tom rijalitiju.

Gavrilović je ostao nedostupan za komentar.
Autor: Balkan lifestyle/Press Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Evo kako do češćeg seksa!

Regija dobila novu zvezdu na YouTube: „Seksi ples“ uz Mileta Kitića