in

BAHATA: Nataša Bekvalac slupala automobil

Pevačica tokom nesmotrene vožnje načinila veliku materijalnu štetu na svom BMW, ulubila ga je i ogrebala.

Nataša Bekvalac udarila je svoj automobil marke BMW. Ona je na svom automobilu napravila veliku materijalnu štetu. Nataša važi za bahatog vozača koji ne poštuje saobraćajna pravila, te ne treba da čudi što joj je takva vožnja donela ovaj finansijski gubitak.

– Kako je došlo do nezgode, nije mi poznato jer Nataša nije o tome previše pričala, ali sam video automobil i ne mogu reći da je šteta mala. Ulubila ga je i ogrebala, pa je morala da ga odveze kod limara na popravku.

Ova saobraćajka je nije baš preterano potresla, iako su sve svi oko nje uplašili jer znaju da nepažljivo vozi. Valjda će joj sada doći do svesti da mora za volanom da bude pažljivija – kaže naš izvor.
Nataša je popravila auto, a u poslednjih dana često ga vozi Vlada Vuksanović, s kojim se ponovo viđa. Koliko ju je popravka koštala, ostalo je nepoznato.

Inače, Nata je više puta uhvaćena kako se bahati u saobraćaju. Za mnoge prekršaje, da ju je uhvatila policija, dobila bi zabranu upravljanja vozilom, ali nekako ona uvek umakne saobraćajcima. Kamerama emisije „Paparaco lov“ nije pobegla, pa su je uhvatili kako čak pet puta prolazi kroz crveno svetlo u toku jedne vožnje, a vozila je i žutom trakom. Snimili su je i dok je presecala put drugim automobilima.

Vijest-345
Ne poštuje saobraćajna pravila… Nataša prolazi kroz crvena svetla

Vijest-344
Ne poštuje saobraćajna pravila… Nataša prolazi kroz crvena svetla

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pilule za „ono“ – baš ako moraš!

Mile Kitić zabranio internet senzaciju