in

GAVRILOVIĆ PROGOVORIO: Mis Svetlana me oralno zadovoljavala!

Bilo je i skakanja i jahanja, vatao sam je onako pijan. Bili smo baš cirke i iskren da budem, naskakala je na mene cele večeri, kroz smeh priča Gavrilović.

Priče Vesne Vukelić uvek nađu pokriće, pa je tako bilo i ovog puta, kada je njene navode potvrdio Ivan Gavrilović, koji je pre 12 godina bio akter seksualne afere sa Svetlanom Koprivicom.

Naime, posle Vesninog otkrića da je Mis Svetlana oralno zadovoljila Gavrilovića u jednom toaletu, denser je za potvrdio celu aferu zbog koje se umalo nije razveo.

Nakon što je Vendi ispričala da je Mis Svetlana bila intimna sa denserom, Ivan potvrđuje sve navode Vukelićeve.
„Jaooo, gde sad o tome. Šta da kažem, osim da je Vendi poznata po tome da se svega seća i iskren da budem, istina je sve što je rekla. Zahvaljujući toj aferi sa mnom je Mis Svetlana i postala poznata. Tada se ona dobro držala i dobro je izgledala. Zaigrali smo se. Bilo je i skakanja i jahanja, vatao sam je onako pijan. Bili smo baš cirke i iskren da budem, naskakala je na mene cele večeri“, kroz smeh priča Gavrilović i dodaje da je tada snimljena i fotografija na kojoj se skoro sve videlo.

„Sećam se da su nas slikali, ali ja sam mislio da je to bilo za privatnu arhivu, kad ono, osvane sutradan u novinama. Posle mi je taj fotograf što je slikao ispričao da je Mis Svetlana dala 50 maraka da to sve osvane u novinama. Užas živi. Haos mi je napravila tada. Malo je falilo da se razvedem, ali hvala bogu, sve se dobro završilo. To su bila druga vremena, ludo smo se zezali, ali zbog alkohola se ne sećam baš svih detalja“, izjavio je poznati denser i dodao da ne sme da priča baš sve što se dešavalo.

„Vendi je detaljna, ali nikada ne laže, a ja ne znam baš svaku sitnicu koja se desila, a iskreno sada ne smem ni da ispričam“, uz osmeh je rekao Ivan.

Podsećanja radi, Vesna Vukelić je za naš list ispričala da je Mis Svetlana svojevremeno u jednom toaletu oralno zadovoljila Ivana Gavrilovića nakon snimanja jedne emisije, o čemu su tada svi mediji pisali.
„Gavrilović je iz toaleta izašao raspojasan, sa karminom na košulji i farmerkama, a ona bez ruža na usnama“, pričala je Vendi.

O ovoj aferi nismo imali da pričamo sa Koprivicom, koja se trenutno nalazi na imanju u Lisoviću, ali prvom prilikom će sigurno biti upitana o ovome.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pilule za „ono“ – baš ako moraš!

Mile Kitić zabranio internet senzaciju