in

X FACTOR ŽIRI: Prvi susret Emine, Kristine, Željka i Kikija

Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač došli na snimanje vidno raspoloženi i spremni za prvi dan

U prostorijama Pink televizije održano je prvo promo fotografisanje članova žirija, najpopularnijeg pevačkog šou programa na svetu, “X Factor” čiji se početak emitovanja očekuje 22. oktobra na TV PINK.

Žiri u poznatom sastavu: Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač došli su na snimanje vidno raspoloženi i spremni za prvi snimajući dan.

“Biti žiri u ovom tv formatu velika je privilegija u svim zemljama u kojima se ovaj šou emituje, te je isti slučaj i u našoj zemlji. Produkcija je zaista izabrala najbolje i verujemo da će ovako dobra atmosfera, kakva je bila na prvom susretu, vladati sve do superfinala.” – poručuje Milena Popović, portparol “X Factora”.

Poznati četverac imaće veoma važnu ulogu u ovom televizijskom formatu, ulogu mentora, te su ovu prvu priliku iskoristili i da porazgovaraju o strategiji i teškom zadatku koje ih očekuje od jeseni.

Finale “X Factora” zakazano je u Kombank Areni krajem februara 2014. kada će Srbija i region dobiti prvu X Factor zvezdu na ovim prostorima! Pobednika prvog “X Factora” očekuju vredne nagrade, a šou realizuju produkcija „MBK“ i Televizija „Pink“.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GAVRILOVIĆ PROGOVORIO: Mis Svetlana me oralno zadovoljavala!

Pet znakova koji pokazuju da niste baš pametni onoliko koliko mislite!