in

BIZARNO- Ramovićeva majka pretopila venčano prstenje Sekulićeve i svog sina: Gogi svekrva prodala burme!

Nakon tragične smrti supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić je ostala bez jedne od najdražih uspomena na njega – venčanih burmi. Ovaj šokantan podatak pevačica je juče otkrila pred sudijom Prvog osnovnog suda, pred koji je izvela svoju svekrvu Zoricu Terzin zbog menjanja brave na stanu u Sarajevskoj ulici, gde su pevačica i njen pokojni muž živeli do njegove smrti.

goga-sekulic u sudu.1

 

Dok su pevačica i njen suprug bili u Nemačkoj radi njegovog lečenja, Zorica Terzin prodala zlato

Snaja protiv svekrve, to jest Goga Sekulić kontra Zorica Terzin, juče su se suočile na sudu u 13.30. U zgradu suda najpre je došla Goga Sekulić u pratnji svoje prijateljice, a potom se sastala sa advokatom Branimirom Guglom i svojim svedocima u ovom slučaju, venčanim kumom Nebojšom Bojovićem i predsednikom kućnog saveta stanova u Sarajevskoj ulici. Sa zakašnjenjem, u zgradu suda došla je i Gogina svekrva, majka Igora Ramovića, Zorica Terzin, i tom prilikom veoma se iznenadila videvši Gogine svedoke u ovom slučaju, a bivša snaja i svekrva potpuno su se ignorisale.

Tokom suđenja Goga Sekulić otkrila je sudiji da je njena svekrva, dok su ona i Ramović bili u Nemačkoj zbog njegovog lečenja, u stanu pronašla zlato, između ostalog Igorove i njene burme, koje je prodala, prethodno ih pretopivši, što je Zorica Terzin i priznala, te izjavila kako joj je žao zbog ovog postupka.
goga i igor
Po ulasku u sudnicu, na samom početku ročišta, Goga je izjavila da je svoj stan dala u zakup svojoj prijateljici koja je ovom prilikom došla sa njom. S obzirom na to da je svoj stan izdala, dodala je da nema gde da živi od kada je Igorova majka promenila bravu na vratima nekretnine u kojoj su Goga i njen suprug živeli od 23. novembra 2012, od kada su počeli da se zabavljaju. Osim činjenice da nema gde da živi, te da spava kod prijatelja i roditelja, Goga je istakla da nema ni svoje lične stvari kod sebe, jer joj bivša svekrva ne dozvoljava da ih uzme iz stana u Sarajevskoj.

U nastavku izlaganja, Gogina svekrva je izjavila da je stan u Sarajevskoj nasledila od roditelja, a da ga je dala svom sinu na korišćenje kada je došao iz Londona i da je sa njim i živela 20 dana, nakon čega se preselila u Mirijevo sa suprugom. Goga je juče na sudu otkrila i da je uložila dosta novca za renoviranje stana u Sarajevskoj, ali da želi samo da joj ključ od te nekretnine bude vraćen.
Nakon održanog ročišta, pokušali smo da dobijemo komentar od obe strane. Dok Sekulićeva nije želela da daje izjave, njena svekrva je izjavila da o Gogi neće govoriti loše.
– O onima koje moji bližnji vole ni reč ružnog neću reći. A stan ne dam! – kratko je izjavila Zorica Terzin za “Alo!”.
goga-sekulic u sudu.2
Zorica optužila pevačicu za krađu slika!
Dok Goga Sekulić svoju svekrvu optužuje za prodaju burmi, Zorica Terzin tvrdi da je pevačica iz stana iznela devet umetničkih dela i prodala.
Ovu informaciju juče je na sudu iznela Zorica, a kao svedoke navela komšije, koje se nisu pojavile da to i potvrde. Majka Igora Ramovića juće se na sudu pojavila bez pratnje advokata, pod izgovorom da je poziv za sud dobila u ponedeljak, iako je jedno ročište već bilo zakazano ranije, a zbog izostanka tužene nije održano.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mile Kitić zabranio internet senzaciju

Humano! Željko Joksimović ispratio malu Anitu na transplantaciju srca!