in

Kad ovo naučite seks će vam biti još bolji!

Ako ste žena i ne možete da zamislite kako je zapravo biti muškarac, možda vam pomognu ove činjenice o njegovom telu.

1. Dužina penisa

U studiji objavljenoj u Medicinskom žurnalu najmanji penis u erekciji dugačak je četiri centimetra, a najduži 26 centimetara. U studiji je učestvovao 1.661 muškarac, a prosečni penis dugačak je 14,1 centimetar.

2. Oralni seks čini ga većim

U istoj studiji pokazalo se da su muškarci imali veći penis ako su pre merenja doživeli oralni seks. Muškarci koji su se samo prepustili mašti ili se pomogli rukom imali su nešto lošije rezultate.

3. Osetljivost bradavica

Naučnica Ivon Fulbrajt ističe da žene nisu svesne toga koliko su senzibilne muške bradavice. Preporučuje da im se posvetite za vreme seksa i ugodno ćete se iznenaditi.

4. G-tačka

Da, i muškarci imaju G-tačku. Zapravo, neki stručnjaci tako zovu prostatu jer njena stimulacija može učiniti čuda i dovesti muškarca do eksplozivnog orgazma.

5. Neobrezani penis

Prema istraživanju CDC-a, više od 44 posto muškaraca nije obrezano, a to možete iskoristiti za veći užitak. Želite li ga iznenaditi, masirajte ga prstima i jezikom i pitajte kakav mu ritam i pritisak odgovaraju.

felacio.1

 

6. Koje poze pružaju više zadovoljstva

Baš kao što žene više vole biti na muškarcu, i oni više uživaju u određenim pozama. Ona koja će ga dovesti do ludila slična je popularnoj pozi  koju žene tako jako vole. U njoj žena sedi na muškarcu licem okrenuta prema njegovom, ali njegove su noge skupljene, a kolena lagano podignuta nagore. Na taj način oboje dobijaju više užitka. I da, ne zaboravite na pozu otpozadi, jer je ta poza vrlo često istaknuta kao omiljena u muškom svetu.

7. Muškarčeva koža tanja je od ženske

U skladu sa tim o kojem se delu tela radi, muškarčeva koža tanja je od ženske do 0,2 mm pa budite nežne prema njemu.

8. Trajanje orgazma

Možda niste znali, ali ženski orgazam traje duže. Prosečni orgazam muškarca traje šest, a žena 23 sekunde.

9. Vrste penisa

Postoje dve vrste penisa. Jedan tip penisa se širi i produžuje u erekciji, a drugi, iako se čini velikim u opuštenom stanju, ne menja mnogo oblik i veličinu pri erekciji. Prema velikoj anketi Men’s Helta, 79 posto muškaraca ima tip penisa koji se širi i produžuje u erekciji.

10. Zašto su testisi spušteni?

Ako ste se ikada pitali zašto je tako, odgovor glasi: testisi vise jer su na taj način uvek na hladnijoj temperaturi, što je bitno za proizvodnju spermatozoida.

 

Autor:Balkan lifestyle/T-portal

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mile Kitić zabranio internet senzaciju

Humano! Željko Joksimović ispratio malu Anitu na transplantaciju srca!