in

Jedna od retkih u našoj zemlji: Seka Aleksić zvanično ima verifikovan Tviter nalog!

Folk zvezda Seka Aleksić prva je pevačica i jedna od retkih javnih ličnosti u našoj zemlji kojoj je društvena mreža Tviter odobrila verifikaciju naloga.

Zvanična potvrda od Tvitera za autentičnost naloga nije redak slučaj kada su u pitanju strane zvezde, poput Bijonse, Rijane, Kim Kardašijan, Bena Afleka, Dženifer Lopez i mnogih drugih, međutim, na našim prostorima još uvek nije rasprostranjena.

Verifikacija naloga u vidu plavog štiklića (mali plavi znak pored samog imena čiji je nalog) pruža mogućnost, pre svega, javnim ličnostima da dokažu da iza stranica sa njihovim likom i delom stoje zaista oni. Ova opcija nije ponuđena svim korisnicima, već samo onim nalozima koji su namenjeni široj publici, poput poznatih ličnosti, brendova, medijskih kuća i državnih institucija.

Seka 2

 

U našoj zemlji verifikovani nalog imaju samo predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ambasada Amerike. Ne smemo zaobići ni svetskog teniskog asaNovaka Đokovića, a sada je tu privilegiju dobila i Seka Aleksić.
Seka se danas pridružila jatu slavnih ličnosti i ponosno iskazala svoje zadovoljstvo, a nama još jedino preostaje da joj čestitamo na podignutom nivou korišćenja ove popularne društvene mreže.

Profil verifikovan! #TakoSamUMogucnosti 🙂

— Seka Aleksić (@poslednjilet) September 11, 2013

Balkan Lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kad ovo naučite seks će vam biti još bolji!

Prvi dečko Bijonse otkrio: Što je bila slavnija, to sam je više varao!