in

Pogledajte necenzurisan snimak tuče između Mikija i Marka!

Đuričić i di-džej su se sporečkali zbog doručka, a uskoro će biti poznato da li će zadruga izbaciti Mikija sa „Farme“ zbog fizičkog napada.

Konačno su popustili živci na “Farmi”i pre nekoliko minuta, kako Telegraf saznaje, Miki je fizički napao Marka Vanilu i udario ga! Đuričić je već spakovao kofere i želi da napusti imanje.

Kako saznajemo, sve je počelo kada su se Miki i Marko Vukotić posvađali oko doručka, a zatim se u svađu uključio i Vanila, koji je Đuričiću rekao: “Svinjo debela”, što je razjarilo Mikija i zatim nasrnuo na Vanilu i pesnicom ga udario u glavu!  

Miki-i-Marko-Vanila1

 

Još veći incident su sprečili ostali farmeri koji su se umešali i razdvojili njih dvojicu, a Vanili je u opštem metežu pocepana i majica.

Zatim je Đuričić povikao: “Evo vam ga vaš rijaliti, idem ja mojoj kući, neću ovde da se zajebavam”!

Desetak minuta kasnije, Miki i Vanila su se pomirili kao da se ništa nije dogodilo. Di-džej je rekao da ga je iznerviralo što mu je Đuričić brojao zalogaje, ali i da je oprostio Mikiju što ga je udario.

Miki-i-Marko-Vanila3

 

– Ja sam budala, oprosti mi ako hoćeš! Jutros sam baš bio nervozan, i zaista nisam imao pravo da ti brojim zalogaje. Glupo se osećam zbog svega i hoću da odem sa “Farme” – ispričao je Miki u razgovoru sa Vanilom.

Miki-i-Marko-Vanila4

 

Budući da je po pravilima rijalitija svaki oblik fizičkog nasilja u Lisoviću strogo kažnjiv, i najčešće sledi izbacivanje sa “Farme”, čeka se odluka produkcije.

Pogledajte necenyurisa snimak tuče Mikija i Vanile:

Balkan Lifestyle/Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kad ovo naučite seks će vam biti još bolji!

Prvi dečko Bijonse otkrio: Što je bila slavnija, to sam je više varao!