in

Organizuje kurseve seksa za neuke žene!

Upute u hotelskoj sobi

U sobi jednog hotela u središtu Šangaja, Ma Li drži kurs o seksu maloj grupi Kineskinja koje o toj temi koja je u konzervativnoj Kini bila tabu gotovo ništa ne znaju. Dvodnevni kurs nije jeftin, stoji oko 410 dolara, odnosno više od polovice prosječne mjesečne plaće u Šangaju, ali kursevi su sedmicama unaprijed puni. Ma uči žene o anatomiju, psihologiji i tehnikama intimnosti. “Nisam imala apsolutno nikakvo znanje o seksu. Mislila sam da odrasli muškarci izgledaju isto kao dječaci”, rekla je Sophia Hu, 30-ogodišnja pravnica. “Željela bih naučiti nešto više o sebi i o intimnom odnosu”.

Ma, koja ima diplomu Svjetske organizacije učitelja seksa, voli iskreni pristup kako bi pojačala povjerenje. Teoretski dio nastave uključuje eksplicitne video snimke, a praktični dio su vježbe. Tako primjerice žene gledaju film koji prikazuje oralni seks, a nakon toga vježbaju na voću odgovarajućeg oblika. Kineski konzervativni odnos prema spolnom činu polako se mijenja. “U Pekingu, Šangaju i drugim velikim gradovima, žene su pod snažnim utjecajem Zapada, tajvanske i korejske kulture, tako da one imaju moderan stav prema intimnostima”, rekao je Jay Zheng, ginekolog u bolnici u Tajvanu.

“Međutim, u ruralnim područjima žene često nemaju pojma”. Za nadati se da će kursevi pomoći da se ne ponovi slučaj koji je 2011. došao u medije. Bračni par u Wuhanu mislio je da će napraviti bebu time što će partneri ležati jedan kraj drugog u krevetu. Tek kad kroz dulje vrijeme žena nije mogla zatrudnjeti obratili su se liječniku, koji je supružnicima – a oboje su imali završenu srednju školu – objasnio da na taj način žena nikada neće ostati u drugom stanju, te ih podučio kako se to radi.

Autor: Balkan lifestyle/Tip.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Humano! Željko Joksimović ispratio malu Anitu na transplantaciju srca!

Saša Kovačević napravio haos na Instagramu!