in

Pet riječi koje mame na seks!

Želite li da svoj seksualni život podignete na viši nivo, nisu vam neophodna erotska pomagala ili nove poze. Dovoljno je da posegnete za nepogriješivim oružjem kojem ne može da odoli nijedno ljudsko biće. U pitanju su riječi.

Sad!

Iako živimo užurbanim i stresnim načinom života, zbog čega nismo uvijek raspoloženi za maženje, ova riječ i te kako može promjeniti stvari. Nijedna osoba ne može da odoli uzbuđenom i odlučnom partneru koji ga želi ovdje i sada.

Još!

Ova riječ je idealna tokom seksa. Uzvik “još!” iste sekunde će uzbuditi voljenu osobu, jer nema ničeg strastvenijeg od nekoga ko maksimalno uživa u tehnici svog partnera i pritom čezne da vruća igrica još malo potraje.

Dođi!

Dok je partner ili partnerka u drugoj sobi, a vi ste u spavaćoj, skinite se u seksi donji veš ili budite potpuno goli. Lezite na krevet u pozu za koju znate da uvijek pali, prigušite svijetla i čekajte da voljena osoba počne da vas traži. Kada se pojavi na vratima, iskoristite čarobnu riječ.

Wow!

Ovaj uzvik oduševljenja možete koristiti na dva načina. Najprije tokom predigre, dok se nježno milujete i želite da naglasite koliko vam prija određeni dodir. Tokom samog seksualnog čina, u trenutku kada partner uradi nešto neočekivano ili što vas posebno uzbuđuje, iskoristite ovaj uzvik da stavite na znanje koliko vam je dobro.

Da!

Omiljena riječ svake osobe koja vas želi. Ona ima više značenja i može se koristiti na više načina. Potvrdan odgovor na nečiji poziv, uzvik oduševljenja nad partnerovom tehnikom tokom seksa ili predigre, samo su neke od situacija u koje će se ova jednostavna potvrdna riječ savršeno uklopiti.

Autor: Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tri načina da izgledate viši

Kada je najbolje vreme za seks?