in

Suzana Mančić hitno operisana, ugradili joj veštački kuk!

Voditeljka proteklih dana uopšte nije mogla da se kreće, a zatim se njeno stanje naglo pogoršalo i ona je zbog jakih bolova i nemogućnosti da se pomeri juče prebačena u bolnicu na Banjici.

Popularna voditeljka Suzana Mančić juče je, po hitnom postupku, operisana u Ortopedskoj klinici na Banjici, i nakon tročasovnog komplikovanog operativnog zahvatanjoj je ugrađen drugi veštački kuk!

Da podsetimo, Mančićevoj je početkom prošle godine ugrađen prvi veštački kuk, i nakon dugog oporavka Suzana se potpuno oporavila, međutim, nekoliko dana uoči planiranog ulaska na “Farmu”, voditeljka je pala u svom stanu, i po rečima njenih prijatelja, proteklih dana uopšte nije mogla da se kreće, a noć uoči operacije njeno stanje se naglo pogoršalo, pa je zbog jakih bolova i nemogućnosti da se pomeri hitno prebačena u bolnicu na Banjici.

– I Suzana i njena porodica bili su veoma uplašeni, jer se nije očekivalo tako naglo pogoršanje stanja. Juče ujutru je pod jakim bolovima prebačena u bolnicu, gde je momentalno preneta u operacionu salu. Nakon intervencije duge nekoliko časova, Suzana se probudila i sada se oseća dobro – kaže izvor blizak Suzani Mančić.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tri načina da izgledate viši

Kada je najbolje vreme za seks?