in

Rade Šerbedžija usred noći pevao pored spomenika Tomi Zdravkoviću!

Na neobičan način u neobično vreme glumac Rade Šerbedžija odao je poštu svom prijatelju Tomi Zdravkoviću u Leskovcu.

Rade Šerbedžija, koji je gost Festivala filmske režije u Leskovcu LIFFE te ga je i svečano otvorio, u noći između četvrtka i petka održao je i sjajan koncert u klubu „Safir“.

Posle koncerta, kada se razišla publika i otišle zvanice, oko dva sata posle ponoći, Šerbedžija je zatražio od domaćina da mu pokažu spomenik Tomi Zdravkoviću, u centru Leskovca, grada u kome je Toma napravio svoje prve pevačke korake.

„Naravno, odveli smo ga odmah posle koncerta tamo, u pola noći. Šerbedžija nije krio uzbuđenje, bili su prijatelji. Stajali smo oko spomenika, u opustelom parku, a Šerbedžija kao da je razgovarao sa Tomom. Pričao je o njemu, obraćao se spomeniku, a onda je iznenada zapevao Tominu pesmu „Dotako sam dno života“.

toma zdravkovic spomenik

– Delovalo je nestvarno, kao da smo slušali Tomu! Posle malog šoka, odjednom su se uključili i počeli da ga prate muzičari iz njegovog orkestra „Zapadni kolodvor“, pa njegov sin Danilo. A onda smo svi zapevali. Bila je to pomalo nadrealna scena. Nas dvanaestorica stajali smo sred opustelog parka i pevali o kafani“ – priča jedan od „pevača“ sa neobičnog skupa.

Autor: Balkan lifestyle/Press Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Saša Kovačević napravio haos na Instagramu!

Madona se udaje za 30 godina mlađeg?!