in

Verili se Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov!

Iako je poslednje četiri godine provela u skladnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem, folk zvezda Slavica Ćukteraš je pre izvesnog vremena osetila da njihova veza više ne funkcioniše kao ranije, da su se udaljili i rešila da stavi tačku na ovu romansu. I odmah nakon toga desio joj se veliki preokret u životu.

Putem zajedničkih prijatelja upoznala je uspešnog 34-godišnjeg golmana Vladu Avramova, koji je branio za Fjorentinu, a trenutno je u klubu Kaljari u Italiji i planula je ljubav, a samo petnaestak dana kasnije su rešili da se vere.

Da se nešto magično dešava u životu pevačice dalo se naslutiti i po statusima na društvenim mrežama, gde u pauzama između nastupa piše kako je trenutno najsrećnija na svetu.
– Vlada i Slavica su se pre petnaestak dana upoznali preko zajedničkih prijatelja i samo jedan susret je bio dovoljan da oboje shvate da im se desila ljubav na prvi pogled. Odmah su postali nerazdvojni, te je Slavica spakovala stvari i otišla zajedno sa njim u Italiju, gde su proveli nekoliko divnih dana i uživali u emocijama koje su došle potpuno nenadano – otkrio je izvor blizak paru.
Da su njihove emocije zaista jake govori i to što su se u četvrtak verili.
– Slavica i Vlada su se toliko zavoleli za kratko vreme i shvatili da nemaju razloga da previše razmišljaju, te su se tako i verili u četvrtak. Svi koji poznaju Slavicu mogu da vide da konačno blista i da je ispunjena i srećna zbog ljubavi koja joj se desila – završava priču naš izvor.
Tragom ovih informacija kontaktirali smo pevačicu, koja nam je potvrdila da su se ona i golman verili.
– Tačno je da smo se Vlada i ja verili, i to je sve što bih rekla na tu temu. Nikada nisam mnogo pričala o svom privatnom životu, te bih ostala pri tom stavu – rekla je Slavica.
Autor: Balkan lifestyle/Opera-17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Saša Kovačević napravio haos na Instagramu!

Madona se udaje za 30 godina mlađeg?!