in

Madona se udaje za 30 godina mlađeg?!

ČUVENA PEVAČICA IZA SEBE VEĆ IMA DVA PROPALA BRAKA.

Za pravu ljubav nikad nije kasno! Najbolji primer za to je i popularna pevačica Madona, koja u 55. godini razmišlja da na ludi kamen stane treći put! Madona se verila sa čak 30 godina mlađim dečkom, plesačem Brahimom Zaibatom (25).

Kako prenosi magazin „In Touch Weekly“, Madona je svog mlađanog dečka predstavila kao verenika prijateljima na svečanoj večeri u Kabala centru u Njujorku. Na večeri su bili brojni gosti, kao i Madonino četvoro dece.

madona i gaj rici

„Madona je izgledala presrećno i videlo se da želi da podeli svoju sreću sa drugima. Kao da je htela da svi znaju da će se udati za Brahima“, rekao je izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman.

Mlađani Brahim je navodno već nekoliko puta zaprosio Madonu. Ona je stalno izbegavala da mu da konkretan odgovor. Njih dvoje se zabavljaju već nekoliko godina. Više puta su zajedno učestvovali na brojnim svečanostima i večerima u Kabala centru, ali je ovo prvi put da ga je Madona predstavila kao verenika.
son pen
Da li će do braka zaista doći ili je ovo još jedan hir čuvene pevačice, ostaje da vidimo. Madona iza seba ima dva braka, sa glumcem Šonom Penom (53) i rediteljem Gajem Ričijem (45). Ima dvoje biološke i dvoje usvojene dece iz Malavija.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAVETI ZA UŽIVANJE – Trikovi za seks na otvorenom!

(FOTO) Nives Celzijus bez šminke!