in

Stvari koje će vam garantovano popraviti seksualni život!

Ne dozvolite da vam svakodnevica uništi seksualni život. Evo, nekoliko saveta uz pomoć kojih možete da vratite strast u krevet.

Avantura
Isplanirajte avanturistički izlazak od kojeg će vam krv brže procirkulisati, recimo posetite adrenalinski park. Osećaj uzbuđenja i letenja koji će vas pritom obuzeti, možete da prenesete u spavaću sobu. Poznato je da adrenalin podiže i seksualnu želju.

Smeh

– Smeh vodi do strasti kada par izražava spontane, neuskraćene emocije i do osećaja zadovoljstva u mozgu i telu dok jača povezanost i poverenje – kaže stručnjak Ava Kadel. Zato, smejte se zajedno!

Kegelove vežbe

Kegelove vežbe nisu samo dobre za ženske intimne delove. Ako vežbate i mišiće karlice, verovatno ćete imati snažnije i češće orgazme. Uživaćete vi, ali uživaće i on. Naime, kako se stežu, mišići postaju snažniji, i raste i pritisak koji partner oseća, što mu pruža veći užitak. A dobra stvar je i to da takav pritisak sprečava prevremenu ejakulaciju.

Odgledajte film

Današnja tehnologija nam omogućava da najnovije filmske hitove gledamo u udobnosti svog doma, ali time propuštamo seksi i romantične odlaske u bioskop na sastanak. U mraku je vid ograničen, a ostala čula su pojačana. Dodajte tome i osećaj uzbuđenja zbog mogućnosti da vas mogu „uhvatiti na delu“, jer je to savršeno mesto gde možete pustiti ruke da divljaju.
strast.1
Skinite odeću

Čak i ako niste raspoloženi za seks, postoje emocionalne koristi od maženja s partnerom dok ste potpuno goli.

Intenzivirajte ovaj osećaj prisnim i dugim zagrljajem dok ste oboje goli. To se naziva tantrički zagrljaj, seksualnu energiju širi po telu i dva srca postaju jedno. Ovo podiže nivo oksitocina, a to vodi do snažnijeg osećaja intimnosti i povećane želje.

Bez obzira što zvuči sladunjavo, gledanje partnera u oči dovodi do snažnijeg protoka hormona, dopamina i noradrenalina, koji u mozak šalju snažne signale, što vodi do seksualnog uzbuđenja.

Proverite libido

Ako ste izgubili želju za seksom, a ne znate zbog čega, u pitanju bi mogli da budu hormoni. Razlog niske seksualne želje je u 70 odsto slučajeva hormonalni problem, pa proverite nivo hormona kod lekara.
Autor: Balkan lifestyle/Hot.net.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAVETI ZA UŽIVANJE – Trikovi za seks na otvorenom!

(FOTO) Nives Celzijus bez šminke!