in

SAZNAJTE NEŠTO VIŠE O ŽENSKIM EROGENIM ZONAMA – Dodirujte dragu na ovim mestima i potpuno je raspametite!

Do sad već sigurno znate šta vas na vašoj partnerki najviše uzbuđuje, ali, znate li šta vašu partnerku najviše uzbuđuje kad je dodirujete?

Najnovije istraživanje Univerziteta Bangor i Univerziteta Vitvatersrand u Johanesburgu dalo je iznenađujuće rezultate kad je u pitanju veza između seksa, tela i mozga.

Ako ste mislili da vašu partnerku uzbuđuje masaža stopala, gadno ste se prevarili. Evo šta još trebate da znate o ženskim erogenim zonama!

 Ako je želite izludeti:

Sigurno ne znate koja su naj erogene zone vaše partnerke? Pa vreme je da saznate – to su najverovatnije njena usta i usne! Istraživanje je pokazalo da je ovaj dio ženskog tela, kad su erogene zone u pitanju, na vrhu liste.

 Ako je želite napaliti:

Zavedite je i dovedite do raspoloženja za seks tako što ćete posvetiti pažnju njenom vratu. Vrat je kod žena vrlo izražena erogena zona, a nažalost često i zapostavljena. Vrat se našao na drugom mestu erogenih zona.
seks

Ako želite izmamiti osećaj zadovoljstva:

Nije valjda da vas treba podsetiti na njene grudi i bradavice?! O da, grudi i bradavice su na trećem mestu.

 Ako želite traćiti njeno vreme:

Svi znaju da su muškarcima kukuovi i guza vrlo privlačan deo ženskog tela, ali ako želite vašu partnerku dovesti do raspoloženja za seks, nećete puno postići s diranjem ovih delova tijela. Na žensko listi kukovi i guza su pri dnu liste.
noge

Ako želite da se „ohladi“:

Mičite vaše ruke s njenih stopala! Žao nam je ako imate fetiš na stopala, jer šanse su da ga i ona ima jako, jako male. Stopala su se našla na dnu liste kad su ženske erogene zone u pitanju.

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Madona se udaje za 30 godina mlađeg?!

LEPOTICE 90-IH: Od sjajnih glumica preko turbo zvezda do veštih udavača! (FOTO)