in

U SENCI SLAVNIH BRAĆE I SESTARA : Holivudske zvezde koji su blizanci!

Mnogi poznati imaju braću ili sestru blizance, ali su ostali u senci njihove slave.

Kao mali oblačili su ih u sličnu odeću, iako su i bez toga bili dovoljno slični. Danas, i kada bi se obukli isto, mnogi za njih ne bi ne pomislili da su blizanci. Meri i Kejt Olsen ruku pod ruku su ukoračile među slavne, ali mnogi poznati imaju braću ili sestre koji su ostali u njihovoj senci.

1. Vin Dizel
Dok Vin Dizel glumi na filmu, njegov brat blizanac, Pol Vinsent, čija kovrdžava crvena kosa omogućava da ih nikad ne pomešate, radi kao montažer. Dizel veoma dobro čuva svoj privatni život, tako da se ne zna mnogo toga o Vinsentu.

vin-dizel-fejsbuk-

 

2. Skarlet Johanson
Hanter Johanson, tri minuta mlađi od Skarlet, sasvim je običan dečko u odnosu na svoju slavnu sestru. Ponekad prati Skarlet na nekim bitnim događajima, a magazin „People“ proglasio ga je 2008. jednim od najpoželjnijih neženja.

skarlet johanson

 

3. Ešton Kučer
Majkl Kučer, brat blizanac Eštona Kučera, vodi težak život, jer mu je kad je bio mali dijagnostifikovana cerebralna paraliza, a podvrgnut je i transplataciji srca kad je imao smao 13 godina. Majkl sada ima sedmogodišnjeg dečaka i stalan posao i kaže da je Ešton bio uz njega sve vreme kada je bilo najteže. Majkl je iskoristio bratovu popularnost da lobira za grupu koja pomaže deci sa cerebralnom paralizom.

eston-kucer-

 

 4. Žizel Bundšen
Pošto Žizel ne voli da bude odvojena od svoje sestre bliznakinje, Parisije, zaposlila ju je kao svog menadžera. I ona je prilično lepa, ali je ostala u Žizelinoj senci.
zizel bundsen

5. Alanis Moriset

Vejd Moriset, brat blizanac Alanis Moriset, nije prosečan dečko s aobičnim poslom. On je instruktor joge i kirtan pevač. Kirtan je sanskritsko pojanje, čije svete vibracije treba da smira i usredsrede osobu na sličan način kao što to rade joga i meditacija.

alanis-moriset-

 

 

6. Ejmi En Dafi
Ejmi En Dafi, koja koristi samo svoje prezima kao umetničko ime, ima sestru bliznakinu Keti. Njihovi roditelji su se razveli kada su one imale 10 godina, a sa 15 godina Ejmi se preselila kod oca i krenula da radi na svojoj karijeri. Njih dve su se ponovo našle nekoliko godina kasnije i dok je Ejmi pevačica i tekstopisac, Keti je obična dvadesetsedmogodišnjakinja. Ejmi priznaje d ajoj je drago što ne liče previše, jer Keti voli da izlazi i provodi se, pa bi mediji mogli da ih pomešaju da su potpuno identične.

dafiđ

7. Kifer Saderland
Definitivno postoji velika sličnost u izgledu između Kifera i njegove sestre Rejčel. Pošto su joj i roditelji i brat u filmskoj industriji, ne iznenađuje činjenica da je i Rejčel našla posao u Holivudu – ona nadgleda postprodukciju filmova.

kifer saderlend

 

 

Autor: Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Madona se udaje za 30 godina mlađeg?!

LEPOTICE 90-IH: Od sjajnih glumica preko turbo zvezda do veštih udavača! (FOTO)