in

KAKAV GEST! – Šta biste vi uradili: Za trenutak bio milioner – izabrao da bude pošten!

Manuel Reija Gonzalez, muškarac iz La Korune, zaslužuje titulu poštenjačine godine jer je našao dobitnu srećku vrednu čak 4,7 miliona evra koju je odmah predao lutriji u nadi da će se javiti vlasnik koji je zabunom bacio ili izgubio.

Da sam je zadržao, noću ne bih mogao da zaspim od griže savesti. Zato nisam ni u jednom trenutku došao u iskušenje da zadržim tiket – izjavio je za Bi Bi Si, pa dodao da se stavio u poziciju čoveka kome srećka pripada.

Vest se gradom proširila brzinom munje, te se u međuvremenu već pojavila jedna osoba koja je tvrdila da je upravo ona zaokružila brojeve 10, 17, 24, 37, 40 i 43 te koji su izvučeni još u avgustu 2012. godine.
Nepoznati muškarac, međutim, nije uspeo da uvjeri čelnike lutrije da srećka uplaćena u trgovačkom centru Kerfur pripada njemu jer nije znao da odgovori na sva postavljena pitanja.
Naravno, u lutriji nisu baš tako naivni, pa će svako ko zatraži nagradu između ostalog morati da zna odgovor na pitanje u koliko je tačno sati listić uplaćen.

Što se gospodina Reija Gonzaleza tiče, još uvek postoji šansa da će taj veliki iznos pripasti samo njemu, te će se to dogoditi u slučaju da u naredne dve godine ne uspeju da nađu pravog uplatioca.

Šta biste vi uradili na mestu ovog izuzetnog čoveka? Da li biste postali milioneri?

Autor: Balkan lifestyle/24sata.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAZNAJTE NEŠTO VIŠE O ŽENSKIM EROGENIM ZONAMA – Dodirujte dragu na ovim mestima i potpuno je raspametite!

SVET JE NJIHOV – PUNI KO BROD: Ovo su najmlađi milijarderi u Americi