in

Je li ovo početak kraja Kim Kardashian i Kanyea Westa?

Kim Kardashian i beba pratit će Kanyea Westa na njegovoj američkoj turneji budući da on ne želi biti odvojen od bebe duže od tri dana.

Zvijezda realityja koja je u junu rodila njihovo prvo dijete, djevojčicu North West, planira na put povesti i malenu. Mama i beba pratit će Kanyea Westa na njegovoj američkoj turneji sljedećeg mjeseca.

Međutim, prijatelji predviđaju da će joj vrlo brzo dosaditi nomadski način života. ‘Nori će se vraćati u hotel, jer je roditelji ne žele je izlagati puno ljudima i slučajnim strancima. Kim misli da će ona i dijete ostati s Kanyeom tokom cijele turneje, ali život na cesti će joj brzo dosaditi. Ona je navikla biti u središtu pažnje pa iako ima bebu, neke se stvari nikada neće promijeniti’, piše RadarOnline.com.

Vjerovatno će se Kim pridružiti Kanyeu u većim gradovima poput Los Angelesa, Las Vegasa, Chicaga i New Yorka, jer Kanye ne želi biti daleko od bebe duže od tri dana.

Slavni reper planira evropsku turneju nakon što zaključi američku krajem novembra, ali Kim nije sigurna da će ići s njim.

‘Ako Kanye misli da će ga Kim pratiti po cijelom svijetu, on je zabludi. Ona nije komad prtljage, ni članica njegove pratnje.

Kim će se rado smjestiti u njegovom pariškom stanu, ali ga neće dočekivati kao obožavateljica na kraju svakog njegova nastupa. ‘Ona ima svoj život pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se snaći u novoj fazi odnosa’, prenosi MailOnline.

Autor: Balkan lifestyle/Tportal.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CRNA LISTA: Šećer ubija više ljudi od svih droga zajedno!

SPOLJA ŠUPA, A UNUTRA !?: Pogledajte montažnu kuću iz snova !(FOTO)