in

Dan u životu ruskih tajkuna: Kupanje u šampanjcu, dijamantski revolveri, na ručak mlaznjakom!

Ruski bogataši, koji su se u velikom broju nastanili u Britaniji i tu uživaju u svemu što može im padne na um, a što njihovo bogatstvo može da im priušti, ne prestaju da šokiraju racionalne Britance svojim luksuznim i rasipničkim načinom života. Jedna od njih je Kamalija Zahur (36, rođena kao Natalija Šmarenkova), bivša pevačica, glumica, i mis sveta 2008, rođena u Sibiru, odrasla u Ukrajini, a sada supruga britanskog milijardera pakistanskog porekla Mohameda Zahura.

Kamalija i Mohamed poziraju u svom domu u Londonu: Oni su glavne zvezde emisije „Upoznajte Ruse“ na TV Foks (FOTO: Fox)

U jednom TV programu ona daje Britankama svoj recept za “revitalizaciju i osvežavanje” čitavog tela: kupanje u kadi napunjenoj s 35 boca šampanjca, u koji treba dodati i malo vode. Odlično je za kožu i oslobađa toksina.
Kamalija je nesporna zvezda nove britanske dokumentarne serije “Upoznajte Ruse”, koja detaljno i realno prikazuje život i spektakularne potrošačke navike ruskih superogataša, za koje se Britanci žale da su im pokupovali sve najbolje nekretnine (o fudbalskim klubovima da i ne govorimo).

ruski tajkuni.1

Zahurove Britanci nazivaju Donaldom i Ivanom Tramp naših dana, samo sa još malo otkačenijim idejama.

Moamed je, na primer, Kamaliji za Dan zaljubljenih kupio revolver optočen dijamantima, ona je naručila da se zatvoreni bazen njihove vile u Kijevu ukrasi muralima koji je prikazuju kao boginju odevenu u grčku togu, a naravno, tu su i privatni mlaznjaci.

– Kada sam pošao da ga kupim, planirao sam da uzmem samo jedan, ali što sam više razmišljao, shvatio sam da bi i Kamalija valjalo da ima svoj – priča o nabavci ovog bogataškog prevoznog sredstva Mohamed Zahor, koji poseduje kuće u Kijevu, Moskvi, na Majorci, u Dubaiju, u Pakistanu i na Kajmanskim ostrvima.

ruski tajkuni.2

Jednom prilikom je, recimo, Mohamed u Londonu poželeo da pojede odličan kari koji služe u jednom restoranu u Birmingemu – pa je seo na svoj privatni mlaznjak, i za tili čas se našao tamo.

Cenu samog obroka u restoranu, koja je bila oko 500 funti, to je povećalo za još par desetina hiljada funti, ali Zahur smatra da je privilegija bogatih da sebi ispune takav prohtev, a pošto takve stvari “ne radimo više od nekoliko puta godišnje”, smatra da hir nije bio preteran.

Uđe u prodavnicu i kaže: „Dajte mi sve“

ruski tajkuni.3

 

 

Kamalijini odlasci u šoping su legendarni. Jednom prilikom je za par sati kupila odeću vrednu 64.000 funti – bio joj je rođendan – a za blizance koje očekuju kupuje mnogo jednostavnije – uđe u prodavnicu s firmiranom dečijom garderobom i kaže: “dajte mi sve”.

Na pitanje zar ih tolika rasipnost ponekad i same ne užasava, Kamalija se samo zbunjeno smeši. Suprug joj, međutim, pritiče u pomoć i odgovara:

– Kako ja gledam na to, moja supruga pomaže opstanku britanske privrede. Britanski narod bi trebalo da joj bude zahvalan.

Autor: Balkan lifestyle/Blic Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Je li ovo početak kraja Kim Kardashian i Kanyea Westa?

Tunišanke vode seksualni džihad, spavaju sa po 100 boraca!