in

Tunišanke vode seksualni džihad, spavaju sa po 100 boraca!

Tunišanke odlaze u Siriju, gde imaju seksualne odnose sa 20, 30, 100 vojnika i posle ove akcije koju nazivaju „džihad al-nikah“ (seksualni sveti rat), vraćaju se u Tunis i rađaju decu džihadista.

Ministarstvo za zaštitu prava žena Tunisa saopštilo je danas da će izneti plan borbe protiv sve rasprostranjenije prakse da žene iz te zemlje putuju u Siriju, kako bi širile “seksualni džihad”, zadovoljavajući vojnike u toj zemlji.

-Ministrastvo će raditi na sprovođenju plana informisanja i obrazovanja žena i porodica upošte, da bi ih upozorilo koliko je ova pojava ozbiljna – dodaje se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Lofti ben Džedu upozorio je prošle nedelje u skupštini daTunišanke odlaze u Siriju, gde “imaju seksualne odnose sa 20, 30, 100 vojnika”, da mnoge s nekima od njih zatrudne, a zatim se, posle ove akcije koju nazivaju “džihad al-nikah” (seksualni sveti rat), vraćaju u Tunis, gde rađaju decu džihadista.

dzihadisti

Džihad al-nikah dozvoljava vanbračne seksualne veze s brojnim partrnerima, što tvrdokorni sunitski muslimani, salafisti, smatraju legitimnim oblikom svetog rata, preneo je Frans pres.

Mediji prenose da stotine Tunišanki putuju u Siriju iz ovog razloga, u kontekstu da se stotine Tunišana pridružuju džihadistima u borni protiv sirijskog predsednika Bašara el-Asada.

Autor: Balkan lifestyle/Tanjug

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seks fantazije o kojima se šapuće!

MA NIJE MOGUĆE – 15 stvari o seksu koje će vas iznenaditi!