in

OVO SIGURNO NISTE ZNALI? Dužina najmanjeg penisa iznosi 3,98 santimetara!

Razgovori o seksu i intimnim delovima tela su svakodnevno, skoro pa neizbežna tema. Međutim, postoje one stvari koje, možda i niste znali, o ponekim delovima tela svakog muškarca. Kao na primer: da i muškarci mogu da proizvode mleko, dužinu najmanjeg penisa, da orgazam kod jmuškaraca traje kraće i drugo.

I oni imaju G tačku

I muškarci baš kao i žene imaju G tačku, slažu se urolozi. Reč je o prostati koja oslobađa tečnost i štiti spermatozoide, te im omogućava preživljavanje, a njenom stimulacijom muškarac može doživeti orgazam. Žlezdu veličine kestena možete stimulisati na dva načina, kroz anus ili masažom međice.

I muškarci mogu proizvoditi mleko

I muškarci imaju mlečne žlezde pa mogu proizvoditi mleko, ali ne dovoljno da nahrane bebu. Muška laktacija je retka, a najčešće je posledica neravnoteže hormona prolaktina zaduženog za proizvodnju mleka. Najčešći okidači su tumor na hipofizi, hormonska terapija za lečenje raka prostate, određeni lekovi za srce, kao i ekstremna glad.

Njegov orgazam je kraći od njenog

Iako muškarci lakše postižu vrhunac, kod žena orgazam traje mnogo duže. Njegov orgazam traje svega šest sekundi, dok pripadnice lepšeg spola uživaju 23 sekunde. Mđutim muškarac može pojačati intenzitet orgazma pozama kao što su „doggy style“, kašika i misonarski položaj.

Oni imaju deblju kožu

Osim što su u proseku viši i snažniji nego žene, muškarci imaju i deblju kožu nego njihove lepše polovine. Njihova je koža je 0,2 milimetra deblja nego kod žena, pa teže puca i oštećuje se.

Brada štiti od raka kože

Brada u proseku sadrži 7000 folikula, ali može doseći i brojku od 15 hiljada. Ona ima blagotvorna svojstva, deluje kao svojevrstan izolator i štiti od bolesti grla, te opekotina od sunca koje mogu uzrokovati rak kože, a ublažava i astmu koju izazivaju čestice polena u vazduhu.
par sa vinom

Najmanji penis je dug 3,98 santimetara

Muškarci su posebno osetljivi na veličinu svog „alata“, a američka istraživanja provedena na 1661 ljudi pokazala su da dužina najmanjeg penisa u opuštenom stanju iznosi 3,98 centimetara, dok je najduži 25,98 centimetara.

Tokom života muškarac izbaci 52 litara sperme

Tokom seksualnog odnosa muškarac u proseku izbaci pola čajne kašike sperme, a u životu oko 52 litre. Spermatozoidi se kreću prosečnom brzinom od 45 kilometara na sat, a sperma je najkvalitetnija između februara i maja, a najslabija u septembru, potvrdila su istraživanja.
Autor: Balkan lifestyle/24sata.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tunišanke vode seksualni džihad, spavaju sa po 100 boraca!

PROSTITUCIJA: Deset šokantnih činjenica o muškarcima koji plaćaju za seks!