in ,

Rumenila uz oblik lica

U zavisnosti da li je vaše lice okruglo, srcasto ili duguljasto, postoje neka pravila šminkanja koja će pomoći da svakodnevno izgledate lepše.

Iako se čini da je rumenilo lako naneti i da sve žene to čine na isti način, znajte da se stavljanje ovog dela šminke razlikuje u zavisnosti od oblika lica.

Okruglo: Nipošto nemojte da stavljate mnogo rumenila, pogotovo ne suviše blizu nosa, a izbegavajte i da ga stavite na vrh obraza jer time samo dodatno proširujete lice. Odgovaraju vam svetlije nijanse.

Ovalno: Vama je najlakše. Dovoljno vam je sasvim malo rumenila kako biste postigli što prirodniji izgled. Usmerite ga ka jagodicama, odnosno nanesite ga od samog vrha jagodice do jagodične kosti.

Duguljasto: Da biste vizuelno proširili lice i naglasili jagodične kosti, nanosite rumenilo od jagodične kosti ka ušima, ali vodoravno. Odgovaraju vam tamnije nijanse rumenila.

Srcoliko: To znači da vam je gornji deo lica širi od donjeg, pa je važno da rumenilom vizuelno uspostavite ravnotežu na licu. Koristite svetlije rumenilo, kojim ćete istaći jagodice. Crtu rumenilom povucite uspravno, ka gore. Gornji deo lica će tako izgledati uže.

Izvor: Vecernje.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tunišanke vode seksualni džihad, spavaju sa po 100 boraca!

PROSTITUCIJA: Deset šokantnih činjenica o muškarcima koji plaćaju za seks!