in

FARMA – ŠOKANTNO: Pomahnitali Miki uplašio pevačicu: Zorica Marković pala u nesvest!

Prepala sam se pa sam mahinalno otišla da tražim pomoć kod kapije. Pala sam i ne znam ko me je polio vodom i povratio me, ispričala je Markovićeva.

Zorici Marković je pozlilo i pala je u nesvest kada je pošla po pomoć. Pevačici se uplašila kada je Miki počeo da lupa i krši sve po kući zbog svađe sa Jelenom Golubović i počela je da se guši od straha.

„Prepala sam se pa sam mahinalno otišla da tražim pomoć kod kapije. Pala sam i ne znam ko me je polio vodom i povratio me. Neko je rekao i misli na svog sina“, prepričavala je Zorica šta joj se desilo.
„Ležala sam u krevetu jer me gušilo zbog bronhitisa i čujem čitavu frku. Videla sam kako Miki baca ciglu prema Jeleni, a onda uleće i sve krši i lomi po kući. Čula sam da je rekao Mići i tebe ću da udarim ako se ne skloniš. Videla sam mu da razjaren, životinjski pogled u očima“, bila je potresena pevačica.
Podsetimo, Miki Đuričić je gađao ciglom Jelenu Golubović jer je došla da se odmara na mesto gde on traži svoj mir i počela da ga nervira. Pčelar iz Kupinova je poludeo, bacio ciglu na nju, a potom počeo da lupa sve po kući. Tom prilikom je povredio ruku.
Miki Đuričić je i ranije imao žutu minutu kada je udario Marka Vanilu. Taj incident mu je oprošten jer se odmah izvinio di-džeju, a produkcija ga je kaznila direktnom nominacijom.
Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROSTITUCIJA: Deset šokantnih činjenica o muškarcima koji plaćaju za seks!

KARLEUŠA NIJE JEDINA: Ko je sve sa estrade pronašao tezgu u politici?