in

VELJKO RAŽNATOVIĆ REŠIO DA ZARAĐUJE ZA DŽEPARAC – Cecin sin radi kao obezbeđenje?!

Činjenica je da deca Svetlane Cece Ražnatović još uvek ne moraju ništa da rade i da im je jedini posao da se školuju, ali njen sin Veljko, ne želi da bude tipičan „mamin sin“, pa je rešio da zarađuje za džeparac.

Naime, kako saznajemo, mladi Ražnatović je jako dobar prijatelj sa obezbeđenjem koje radi na spalvu „River“, pa je rešio da im povremeno uskoči u pomoć i tako zaradi.

– Često dolazi na splav sa društvom, a u zadnje vreme ga sve češće viđam sa obezbeđenjem na vratima, a onda prošeta i unutra. Iskreno, malo mi je to bilo čudno, a onda sam čuo da kada ima vremena i volje radi sa drugovima, koji već rade kao obezbeđenje i na taj način pomogne i njima, ali i zaradi nešto malo. Nije uopšte upadljiv, malo ko i primeti da se radi o Veljku Ražnatoviću.
Ne radi svaki dan, nekada je sa njima na ulazu, a nekada se unutra zabavlja sa društvom. Ja ga površno poznajem i mislim da je kulturan i fin momak. Ne trudi se da pokaže ko je i šta je – rekao nam je izvor koji posećuje splav i da dodao da kada Veljko ne stoji na ulazu, okružen je devojkama kojima poklanja dosta pažnje.
ceca raznatovic
– Veoma je zanimljivo posmatrati Veljka u provodu. On je okružen mnogim devojkama, ali ne radi ništa loše sa njima. Mogu slobodno reći da mu se one sve nabacuju jer prepoznaju da je Cecin sin, ali on ih samo ispoštuje tako što nazdravi sa njima i to je sve. Nije od onih koji se bahato ponašaju, već je skroz pristojan. A to što želi da malo više zaradi je zaista lepo i dokaz je da Ceca vaspitava decu na najbolji mogući način – ispričao nam je izvor. Da li je pevačica obaveštena da joj sin povremeno zarađuje kao obezbeđenje, nije nam poznato jer nismo uspeli da stupimo u kontakt ni sa njom ni sa Veljkom.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROSTITUCIJA: Deset šokantnih činjenica o muškarcima koji plaćaju za seks!

KARLEUŠA NIJE JEDINA: Ko je sve sa estrade pronašao tezgu u politici?