in

DNEVNIK JEDNE STARLETE: NADA ĐUKIĆ BLONDI – „Životna tečnost“ je superhrana budućnosti!

Dragi čitaoci, danas vam vaša Blondi govori o hrani koja inspiriše i daje snagu za lepši, bolji i senzualniji život svake lepe, uspešne i pametne žene. Svega onog čega se budala stidi, pametan promoviše. Bože oprosti, ali seks sa dobrim frajerima je najlepša stvar u životu.

Fruktoza, voda, vitamin C, limunska kiselina, enzimi, proteini, cink. Sve ove hranljive materije, u visokom koncentrovanom odnosu, imate u muškoj semenoj tečnosti, koja je savršena superhrana i vrhunska krema za negu lica svake savremene dame.

A posebno se obraćam vama, bilderima, umesto što gutate te veštačke proteine koji vas, samo naduvaju, bolje i vi pređite na ovu dragocenu „životnu tečnost“.
Drage moje čitateljke ovo ne znači da bi oralna završnica tokom predigre ili na kraju seksualnog odnosa morala da bude obaveza. Međutim, ako već volite da uživate u jednom ovakvom iskustvu, znajte da ste u ogromnoj zdravstvenoj prednosti u odnosu na one koje to nikada ne čine, jer „životna tečnost“ obogatiće vaše telesne i moždane ćelije a vaš alfa mužijak će pristati da bude rob vaših želja koliko god to poželite.
Pravi muškarac će vam ovu superhranu servirati toplu a od vaših senzualnih usana zavisi da li ćete je još podgrejati ili rashladiti. Sve u svemu ukus je bitan, a u pitanju je i to da li je ova superhrana, servirana kao glavno jelo, užina ili napitak. Kada bi svu mušku lepotu koju poseduje Srbija, stavili u jedan džinovski šejk, i tako mućkali i mešali, dobili bismo savršen muški nektar koji bismo mogli da izvezemo u EU. Ovaj nektar bio bi savršenstvo za piće mnogih evropskih dama, s obzirom da su mnoge zemlje u deficitu za ovom lekovitom super tečnošću. Njen kvalitetan sastav, mogao bi biti pretočen u energetski bogatu kremu, koja bi ulepšala lice svake super žene.
blondi.1

Lejdi Gaga planira da izbaci parfem koji će biti nešto specijalno, a kako je izjavila „mirisaće baš na spermu“ ili ti „životnu tečnost“! Interesanto je da pevačica nije prva kojoj je to palo na pamet, jer je i modni dizajner Rad Hurani stavio spermu kao isnpirativan miris za potencijalni parfem. Svi oni imaju kreativne ideje ali ja imam konkretno iskustvo kako da Srbija dobije brutalno dobru i savršenu energetsku kremu od sperme, koja će u isto vreme da hrani, neguje i blista na licu svake žene.

Kako iscediti uspešno spermogene sastojke za vrhunsku kremu.
Kada osetite da je vaš, pastuv t.j. muškarac pri kraju, onda ubrzajte rad usnama do krajnika,a zatim kad proces uđe u finalnu fazu li ti fazu završnice, usporite i laganim radom jezika mazite njegov ponos, dok vaša usta i vaše lice ne postignu punu hidrataciju i emofilijantni sloj.
Većina muškaraca gutanje „životne tečnosti“ smatra prihvaćanjem njihovog tela, njegovog ukusa i mirisa. Kada žena nakon ejakulacije proguta „životnu tečnost“, muškarci to smatraju vrlo intimnim ugođajem, nakon čega se smatraju vrlo posebnima. Uz to, ovde se radi o dobrom završetku obrade jezikom. Naime, većina će muškaraca doživeti bolji orgazam ako, sekundu pre orgazma ne mora da vadi svoju muškost iz vaših usta. Zato drage moje gutajte i samo gutaje i ne dozvolite da vam, ni slučajno pluta.
Ljubi vas sve vaša Blondi!
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IZNAJMITE POZNATE: Večerajte sa Sašom Kovačevićem za 200 evra!

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!