in

VENČALI SE DANIJEL ALIBABIĆ I JOVANA NIKOLIĆ: Mladenci napravili haos uz Viki!

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić juče sklopili građanski brak u Crnoj Gori, svadbi prisustvovalo 400 zvanica.

Pilo se do jutra.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić su nakon pola godine zabavljanja juče sklopili građanski brak u restoranu „Plavnica“ u Podgorici, gde je priređeno i svadbeno veselje. Matičar je stigao u 19 sati i venčao ih pred 400 zvanica. Oni su posle prvog bračnog poljupca, koji je trajao nekoliko sekundi, dobili gromoglasan aplauz, a onda su usledile čestitke.

Prva im je čestitala bivša cimerka s Farme Daria Stanojević, koja je kuma s mladine strane, a onda i svi ostali. Haos je nastao kad je zapevala Viki Miljković, koju mladoženja obožava da sluša. Ona je mladencima poželela svu sreću ovog sveta, pa je krenula da ređa najveće hitove s ovih prostora.

svadba-jovana-i-danijel-

svadba-jovana-i-danijel-1

Gosti iz raznih krajeva Srbije i Crne Gore uživali su u raznovrsnoj hrani i piću, igralo se u izuzetno opuštenoj atmosferi, a među zvanicama su, između ostalih, bili i Sulejman Memo Haljevac i Filip Mitrović.

Iako su svi očekivali Ćema, jednog od najboljih Alibabićevih prijatelja, on nije mogao da dođe jer je još u januaru zakazao da peva na jednoj svadbi. Njemu je žao što nije prisustvovao, ali je mladencima poslao poklon i oni ga potpuno razumeju.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sve o seksu što ste hteli da znate, a niste smeli da pitate!

SVETSKO, A NAŠE – Salma Hajek u Holivud ponela srpski sir!