in

Bojan Bjelić ušao u studio!Očekujte odlične pesme-poručuju iz njegove PR službe!

Cd koji već par meseci najavljuje i priprema, Bojan Bjelić polako privodi kraju.Pre nekoliko dana je ušao u studio i kako smo saznali, ostalo je još da odpeva tri pesme.

„Sve ide po planu i ako ovako nastavimo, pesme će biti ubrzo gotove.Onda sve prelazi u ruke izdavačke kuće i vrlo brzo će se pojaviti cd“-rekao nam je Bojan.

Iako je prvobitna ideja bila da se cd pojavi početkom oktobra, Bojan će cd izdati tek u novembru.

„Pretpostavio sam da ćeš me pitati to, ali veruj mi da nije bilo do mene.Jednostavno, zaista vlada velika kriza autora i sve manje je dobrih pesama.Ne znam da li ćeš mi poverovati ako ti kažem da sam preslušao jedno 250 pesama i da sam od njih jedva izabrao sedam!?Iako sam se baš namučio, mogu ti reći da sam zadovoljan odabirom i verujem da će se publici svideti ono što će čuti, kada su nove pesme u pitanju“-otkriva Bojan.

Pored novih pesama, na cd-u će se naći i bonus pesme „Mora“ i „Jedino moje“, ali i duetska pesma sa Darom Bubamarom „pogledom te skidam“, koje su bile singl pesme.

Iako na novom cd-u ima autora koji poseduju svoje studije, Bojan je sve pesme snimao u studiju „BB Music“, koji je u njegovom vlasništvu, a koji je najkvalitetniji studio u zemlji, o čemu pevač retko priča.

„Studio odlično radi i bez reklame, a ja o tome pričam kada me pitaju.Ljudi iz posla znaju za „BB Music“ studio, kao i to šta on sve nudi  i to je najbolja reklama.Što se mene tiče, olakšavajuća je okolnost što snimam u svom studiju, jer nemam tajming i mogu da snimam onda kada mi odgovara, obzirom da imam dosta obaveza.Pored toga zadovoljava sve potrebe i standarde kada je zvuk i sve ostalo u pitanju.Baš zbog toga su svoje poverenje ukazale i ostale kolege, koje snimaju u „BB Music“ studiju, poput Amadeus benda, Goce Tržan, Jane, i mnogih drugih“-kaže ponosno Bjelić.

Bojan Bjelic 2

Bojan je nove fotografije radio u Rovinju i Veneciji, kao i spot za baladu, koji će se pojaviti kada i novi cd.Kako kaže, obožavaoci mogu da očekuju zvuk koji su navikli kada je on u pitanju, ali i neke novine, koje nije hteo da nam otkrije.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!