in

LJUBAVNI TROUGAO: Nataša Bekvalac u tajnoj vezi i sa biznismenom Dadom Tukelićem!

S’  Vladom je trenutno na Ibici, ali se redovno dopisuje s Dadonijem, s kojim je nedavno bila na Palama i u Sarajevu, a koji je policiji poznat po ilegalnoj preprodaji automobila.

Voli da se druži!
Dok Nataša Bekvalac kači fotke s Ibice na kojima se vidi da su ona i Vlado Vuksanović ponovo u ljubavi, Kurir saznaje da je novosadska pevačica zapravo u paralelnoj vezi sa biznismenom Dadom Tukelićem, poznatijim kao Dado Dadoni, koji je policiji poznat po ilegalnoj preprodaji automobila. On već neko vreme živi u BiH, odnosno u sarajevskom hotelu „Holidej in“, a ona je nedavno bila odsela u tom hotelu. Slučajno ili ne… Ali ono što zasigurno nije slučajnost jeste njihov zajednički izlazak.

– Njih dvoje su došli u klub RC na Palama u društvu njenog PR menadžera. Nisu se odvajali jedno od drugog i veče su proveli u opuštenom ćaskanju. Smejali su se, pijuckali… Jednostavno, uživali su. Po izrazu njenog lica moglo se zaključiti da joj veoma prija Dadino društvo. Samo nekoliko dana kasnije na svom Fejsbuk profilu on je okačio njihove fotografije, a na jednoj se videlo kako se drže za ruke – govori naš sagovornik koji se zatekao to veče u pomenutom klubu.

Međutim, kako saznajemo, Dado je samo dan kasnije obrisao tu sliku jer mu je to sugerisala Nataša, koja ne želi da se njihova veza razotkrije. Kurir je, ipak, uspeo da dođe do sporne fotografije.
– Nata i Dado su u tajnoj vezi manje od mesec dana. Iako se pomirila s Vladom, nastavila je da se viđa s Dadom. I veruje da će to potrajati – otkriva pevačicin prijatelj.

Njih dvoje su se upoznali u jednom većem društvu, a zbližili su se upravo u Bosni. Upućeni tvrde da su Nataša i Dado u kontaktu uprkos tome što je ona otišla s Vladom na Ibicu. Oni svakodnevno razmenjuju poruke, a dogovor je da se vide odmah nakon njenog povratka sa španskog ostrva.

natasa bekvalac-dado tukelic.1

natasa bekvalac-dado tukelic.2

natasa bekvalac i vlada vuksanovic

 

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!